ADS GROEP WATER

Bij ADS Groep Water zijn we dé partner voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industriële verwerkers van afvalwater. We realiseren mono- en multidisciplinaire- en geïntegreerde projecten op het gebied van waterbehandeling en zorgen ook voor het beheer en onderhoud. Daarnaast zijn wij uw partner voor systeemintegratie en modulair bouwen.

Markten

We werken vooral met en voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industriële verwerkers van afvalwater. Onze projecten en dienstverlening zijn dan ook gericht op een optimalisering van uw drinkwaterproductie, afvalwaterverwerking en reststromenverwerking. Net als u stellen we kostenbewustzijn, veiligheid, efficiëntie en hygiëne voorop.

"Ook ADS Groep Water ziet heel goed het overkoepelende belang. Als waterschap werken we graag samen met partners die er hetzelfde instaan."

Jan-Evert van Veldhoven

Manager Realisatie waterketen Waterschap De Dommel

"Niet alleen in het veld gaat het goed, maar de calculatieteams weten elkaar ook goed te vinden. Daarnaast zijn de projectleiders inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Kortom: we weten van elkaar wat we aan de ander hebben en vullen elkaar goed aan."

Roel Hoosemans

Directielid Hoppenbrouwers Techniek B.V.

“Wat mij vooral opvalt is de informele sfeer; het klikt intermenselijk goed. Deze sfeer doet overigens geen afbreuk aan de mate van professionaliteit van het werk. Als je ziet wat er inmiddels op de bouwlocatie staat… nou, daar ben ik best trots op!

Jordy Redding

Directeur Van Boekel Groep

“Het nieuwe samenwerken is een kwestie van ‘omdenken’. Waterschapsbedrijf Limburg laat met haar marktpartijen, waaronder ADS Groep, zien dat het mogelijk is. Een programmatische aanpak is goed voor alle betrokkenen en leidt tot een gelijkwaardige samenwerking, innovatieve oplossingen en een beter resultaat.”

Har Coenen

Manager afdeling Projectmanagement WBL

"Door middel van vijf beluchtingsskids brengen we zuurstof in het rivierwater voor een betere waterkwaliteit en het beschermen van de flora en fauna. Een fantastisch resultaat dat voortkomt uit een nauwe samenwerking!"

Peter Menges

Projectleider Waterschap De Dommel

"ADS Groep was voor ons al een goede bekende in de drinkwaterwereld, haar referenties liegen er niet om, we kennen de mensen en we weten dat zij dit project van grote omvang aankonden. ADS Groep was voor ons de uitvoerende en coördinerende partner waarmee we graag in zee gingen.”

Frans Habets

Projectmanager WML

“Er zijn in Nederland niet veel partijen die een werk als dit kunnen realiseren. Doordat we precies wisten wat we wilden, was het voor ADS Groep denk ik ook heel duidelijk wat er verwacht werd. Op basis van vertrouwen en door een goede samenwerking is het gelukt om dit project binnen de gestelde tijd op te leveren.”

Oane Stielstra

Mechanical Engineer Waterschap Aa en Maas

Waar kan ADS Groep Water aan bijdragen?

ADS Groep Water als hoofdaannemerADS Groep Water als onafhankelijke system integratorADS Groep Water als toeleverancier

Met trots presenteren wij onze projecten:

Veelgestelde vragen

Hier vindt u een lijst met vragen die wij vaker langs horen komen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag erbij!

Staat uw vraag er niet tussen?

info@adsgroep.nl

0547 286 386

Nieuwenkampsmaten 8

7472 DE Goor