ADS Groep water

Bij ADS Groep Water zijn we dé partner voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industriële verwerkers van afvalwater. We realiseren multidisciplinaire- en geïntegreerde projecten op het gebied van waterbehandeling en zorgen ook voor het beheer en onderhoud. Daarnaast zijn wij uw partner voor systeemintegratie en modulair bouwen.

Lees meer

Markten

We werken vooral met en voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industriële verwerkers van afvalwater. Onze projecten en producten zijn dan ook gericht op een optimalisering van uw drinkwaterproductie, afvalwaterverwerking en reststromenverwerking. Net als u stellen we kostenbewustzijn, veiligheid, efficiëntie en hygiëne voorop.

Waterschappen

Waterschappen hebben een grote verantwoordelijkheid op het gebied van waterkwantiteit en waterkwaliteit…

Drinkwaterbedrijven

Door de jaren heen is ADS Groep Water in drinkwaterland uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde partner…

Industrie

Aan industriële waterzuiveringen worden zeer hoge eisen gesteld voor wat betreft hygiëne en veiligheid…

expertise

Complete projecten in de  drinkwater- en afvalwaterbranche; daarin zijn we sterk. We zijn met name gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en monteren van (modulaire) waterzuiveringen. Wat we ook voor u doen; we zorgen er in onze multidisciplinaire teams voor dat uw exploitatie doorgang vindt.

Lees meer

Heeft u een idee, een plan, een ambitie? Wij maken het mogelijk!

Diensten

Bij ADS Groep Water bieden we kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid in de realisatie van integrale waterbehandelingsprojecten. Daarnaast staan we bekend als multidisciplinaire systemintegrator.

ADS Groep Water als hoofdaannemer

Met eigen specialisten op het gebied van engineering, civiele techniek, procestechnologie, werktuigbouwkunde, elektrotechniek én procesautomatisering staan we als full service waterbedrijf voor u klaar.

Onafhankelijke technologie system integrator

Vanuit ADS Groep Water realiseren we integrale en multidisciplinaire projecten, maar u kunt ons natuurlijk ook inzetten voor uw (deel)projecten. Als technologieonafhankelijke partner en systemintegrator hebben we alle kennis en kunde in huis om van uw project een succes te maken.

ADS Groep Toelevering Water

Op onze vestiging in Goor beschikken we over een eigen productiefaciliteit van maar liefst 16.500 m². Onze afdeling Toelevering Water produceert voor onze eigen projecten, maar ook voor die van u. Heeft u specifieke werktuigbouwconstructies nodig, of componenten in staal, aluminium en RVS? Wij maken halffabricaten en volledig samengestelde producten in staal, aluminium of RVS. We zorgen uiteraard ook voor de zorgvuldige montage.

Projecten

Pompstation Breehei fase 2 zuivering

Pompstation Breehei fase 2 zuivering

Pompstation Breehei fase 2 zuivering Het realiseren van een nieuw zuiveringsgebouw, een nieuwe mengput en een toevoeging van een nieuwe voorruimte,...