SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Bij ADS Groep draait alles wat we doen om mensen. Het zijn onze mensen die ADS Groep maken tot de betrouwbare en professionele partner die we vandaag de dag zijn. Het zijn die mensen die plezier hebben van onze projecten en producten. Met oog en oor voor het milieu dragen we bij aan een toekomstbestendige leefomgeving.

VOOR DE PUBLIEKE ZAAK

Als ‘maakpartij’ wenden wij onze decennialange ervaring aan voor opdrachtgevers en ketenpartners in het openbaar bestuur, de zorg, het onderwijs en de drink- en afvalwatersector. Of we nu met u samenwerken als hoofdaannemer, partner, onderaannemer, co-maker of leverancier: wij maken en ontwikkelen samen met en voor u producten die ertoe doen. We geloven dat open en eerlijke communicatie leidt tot prettige samenwerkingen en duurzame en winstgevende relaties. Samen komen we tot het beste resultaat.

KENNISONTWIKKELING

De ontwikkelingen in het maatschappelijk vastgoed en de watersector gaan razendsnel. Door onze marktkennis kunnen wij u altijd van gedegen advies voorzien. Om tot de beste oplossingen te kunnen komen, investeren wij gericht in kennisontwikkeling en werken we samen met ambitieuze partners. Door kennis en ervaring te delen, ontstaat er een bijzondere synergie en bereiken we ook binnen vernieuwende samenwerkingsvormen zoals bouwteams en geïntegreerde contracten de beste resultaten.

MODULAIR VOOR DE BOUW

Een andere manier waarop wij meegroeien met de markt is door de ontwikkeling van modulaire concepten die ontwikkeld zijn samen met onze opdrachtgevers. In de bouwwereld is dit met name van belang omdat er behoefte is aan vernieuwing en renovatie. Er is echter weinig ruimte om daadwerkelijk te bouwen, waardoor assembleren en just-in-time leveren op de bouwplaats de voorkeur genieten. De modulaire en gestandaardiseerde (prefab) producten die wij samen met onze opdrachtgevers realiseren, bieden uitkomst.

MODULAIR VOOR DE WATERSECTOR

Binnen de watersector volgen technologische ontwikkelingen elkaar steeds sneller op. Als gevolg daarvan wordt de ontwerp levensduur steeds korter. Dit vraagt om modulaire oplossingen, in plaats van het bouwen van civiele constructies op locatie wordt de toekomstige zuivering modulair en prefab op productielocaties gebouwd. ADS Groep is bij uitstek dé partner voor het bouwen van deze modulaire installaties waarbij wij technologie onafhankelijk zijn en als co-maker voor iedere technologie leverancier als maakpartij kunnen optreden.

ACTUEEL NIEUWS