EXPERTISE

Complete projecten in de drinkwater- en afvalwaterbranche; daarin zijn we sterk. Daarbij zijn we met name gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en monteren van (modulaire) waterzuiveringen. Wat we ook voor u doen; we zorgen er met onze mono- en multidisciplinaire teams voor dat uw exploitatie doorgang vindt.

INTEGRALE, MONO- EN MULTIDISCIPLINAIRE PROJECTEN

Sinds jaar en dag zijn we onderscheidend als één van de marktleiders in projectrealisatie. Met eigen specialisten op het gebied van engineering, civiele techniek, procestechnologie, werktuigbouwkunde, elektrotechniek én procesautomatisering staan we als full service waterbedrijf voor u klaar.

SPECIALIST IN MODULAIRE WATERBEHANDELINGSINSTALLATIES

Eén van onze belangrijkste specialisaties is het bouwen van modulaire waterbehandelingsinstallaties in onze productiefaciliteit in Goor. Alle activiteiten voeren we uit in eigen huis. Op het moment dat de modulaire installatie onze fabriek verlaat, is deze gereed voor gebruik. Daarnaast produceren we ook de nodigde werktuigbouwkundige componenten zoals piping en internals voor water- en slibbehandelingsinstallaties. Tot slot kunnen we elke door u gewenste deelconstructie voor u produceren in staal, aluminimum of RVS.

ADS GROEP WATER SERVICES

ADS Groep Water Services, onderdeel van ADS Groep Water, is uw partner voor beheer, onderhoud, renovatie en kleine mono- en multidisciplinaire projecten in de drinkwater- en afvalwatermarkt. Onze teams zijn beschikbaar voor losse opdrachten, maar we gaan ook duurzame samenwerkingen aan. Bijvoorbeeld in de vorm van raamcontracten.

Onze werkwijze:

  • ADS Groep is landelijk actief met een netwerk van specialisten zodat wij snel ter plaatse kunnen zijn. Zo kunnen wij snel een storing oplossen, een diagnose stellen en een plan van aanpak uitstippelen.
  • ADS Groep Water Services verzorgt de coördinatie en realisatie van de werkzaamheden waarbij werktuigbouwkundige, civiele technische en bouwkundige werkzaamheden in eigen beheer worden uitgevoerd
  • Wij werken samen met een specialist voor pompen en proces componenten, zodoende kunnen wij alle pompen en toebehoren onderhouden, reviseren, leveren en monteren.
  • Wij werken samen met regionale partners voor elektro en proces automatisering.

ADS Groep Water Services richt zich op de mogelijkheden van Smart Industry, ook wel  Industry 4.0 genoemd, de vierde fase in de industrialisatie.

 

 

Assetmanagement Done Smart is het concept waarmee ADS Groep Water Services invulling geeft aan Smart Industry:

  • Snelle asset inventarisatie
  • Voorspelbaar onderhoud
  • Data ontsluiten en tot waarde maken voor asset management
  • Software oplossingen voor asset management informatie
  • Proces simulatie waarbij een digital twin gemaakt wordt van de feitelijke asset

Wij kunnen u de infrastructuur en de diensten aanbieden waarmee u meer inzicht krijgt in de conditie van uw assets. Daarnaast kunnen we u ontzorgen door ook de realisatie van uw onderhoud, renovatie en kleine multidisciplinaire projecten voor onze rekening te nemen.

Met trots presenteren wij onze projecten:

Veelgestelde vragen

Hier vindt u een lijst met vragen die wij vaker langs horen komen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag erbij!

Staat uw vraag er niet tussen?

info@adsgroep.nl

0547 286 386

Nieuwenkampsmaten 8

7472 DE Goor