ADS GROEP

ADS Groep is dé solide bouwpartner voor de publieke sector. Door ons onderscheidende vakmanschap en jarenlange ervaring zetten we ons in voor opdrachtgevers en ketenpartners in het openbaar bestuur, de zorg, het onderwijs en de watersector. Samen met u richten we ons op succesvolle, plezierige en langdurige samenwerkingen voor de publieke zaak.

ADS GROEP GROEIT MEE MET DE MARKT

Onze organisatie is in transitie. U kent ons als de excellente maakpartij die maatwerk en uitstekend projectmanagement levert tegen een scherpe prijs. Tegelijkertijd groeien we uit tot uw klantgerichte bouwpartner en kennisleverancier. We staan garant voor de gestroomlijnde uitvoering van mono- en multidisciplinaire projecten, maar ook voor vakkundig beheer & onderhoud.

ALTIJD UW PARTNER

Als hoofdaannemer nemen wij werk uit handen, maar ook als onderaannemer en toeleverancier van prefab- en maatwerkconstructies komen wij met oplossingen. Wij leveren uitstekend vakwerk tegen een onderscheidende prijs.

BOUW EN WATER

ADS Groep Bouw realiseert projecten voor de zorg, het onderwijs en het openbaar bestuur. ADS Groep Water richt zich met name op waterschappen en drinkwaterbedrijven. Als mono- en multidisciplinair bedrijf hebben we de disciplines bouw, civiele techniek, elektrotechniek, procesautomatisering en werktuigbouwkunde zelf in huis.

TOELEVERING BOUW EN TOELEVERING WATER

Wij richten ons als co-maker en system integrator op de ontwikkeling van vernieuwende concepten. Dit doen wij in opdracht van onze opdrachtgevers. Op onze locatie in Goor beschikken we over een overdekte productiecapaciteit van 16.000 vierkante meter. Hier bevinden zich de afdelingen Toelevering Bouw en Toelevering Water. In zeven productiehallen, van elk honderd meter lang en vijfentwintig meter breed en voorzien van telkens twee 5-tons bovenloopkranen, produceren we voor onze eigen projecten, maar ook voor die van u. Als co-maker produceren we onder uw eigen naam en merk. Onze focus ligt daarbij op volumineuze prefab producten, prefab concepten en modulaire bouw. Verder ontwikkelen we met én voor onze partners vernieuwende concepten in hout, staal, aluminium en RVS.

ACTUEEL NIEUWS