ADS Groep – 75 jaar

Dit jaar viert ADS Groep haar 75-jarig jubileum. In de afgelopen decennia is ADS Groep gegroeid tot een toonaangevende bouwpartner op het gebied van de bouw en water markt. Omdat we dit jaar 75 jaar bestaan, hebben we groots uitgepakt met een heuse jubileum 3-daagse. Op 9 juni zijn we gestart met het ADS Congrestival. Een inhoudelijk evenement waar kennis en inspiratie hand in hand gaan.

Circulariteit, duurzaamheid, biobased, fabrieksmatig, klimaatadaptatie, energietransitie, digitalisering, artifical inteligence én krapte op de arbeidsmarkt. Iedereen binnen onze sector heeft te maken met deze trends en ontwikkelingen. Nieuwe initiatieven en innovaties zijn aan de orde van de dag. Inspelen op de actuele ontwikkelingen. Samen en individueel de juiste koers te bepalen, maatschappelijk verantwoorde oplossingen of nieuwe verdienmodellen bedenken. Dat is dé uitdaging voor maatschappelijke organisaties en ondernemingen in de bouw en watersector.

Tijdens dit ADS Congrestival, waarin interessante sprekers deze maatschappelijke kwesties aan de kaak stelden, gingen we met onze relaties en ketenpartners in dialoog, wat kunnen we van elkaar leren en wat zouden we samen verder kunnen ontwikkelen?

Het eigen terrein van ADS Groep in Goor bouwden wij voor dit jubileum om tot een heus festivalterrein. Op vrijdag 10 juni vierden we ons personeelsfeest met onze collega’s en partners en op zaterdag 11 juni hebben we tijdens ons open huis (oud-)medewerkers en hun familieleden en omwonenden welkom geheten om een kijkje te nemen op onze kantoor- en productielocatie.

Op deze pagina treft u een impressie van deze drie mooie dagen waarin we 1000 bezoekers hebben mogen ontvangen.

Ter ere van dit jubileumjaar hebben we een online magazine samengesteld met o.a. inspirerende verhalen van onze collega’s en opdrachtgevers. Daarnaast blikken we terug op drie onvergetelijke jubileumdagen. Klik hier en laat je meenemen in het verleden, heden en de toekomst van ADS Groep: Magazine Pages – Online Publicaties ADS Groep

Congrestival

Open Huis

Personeelsfeest

Impressie filmpjes