ADS Groep – 75 jaar

Dit jaar viert ADS Groep haar 75-jarig jubileum. In de afgelopen decennia is ADS Groep gegroeid tot een toonaangevende bouwpartner op het gebied van de bouw en water markt. Omdat we dit jaar 75 jaar bestaan, organiseren we het ADS Congrestival. Een inhoudelijk evenement waar kennis en inspiratie hand in hand gaan.

Circulariteit, duurzaamheid, biobased, fabrieksmatig, klimaatadaptatie, energietransitie, digitalisering, artifical inteligence én krapte op de arbeidsmarkt. Iedereen binnen onze sector heeft te maken met deze trends en ontwikkelingen. Nieuwe initiatieven en innovaties zijn aan de orde van de dag. Inspelen op de actuele ontwikkelingen. Samen en individueel de juiste koers te bepalen, maatschappelijk verantwoorde oplossingen of nieuwe verdienmodellen bedenken. Dat is dé uitdaging voor maatschappelijke organisaties en ondernemingen in de bouw en watersector.

Graag gaan we tijdens het ADS Congrestival met u en de andere gasten in dialoog, wat kunnen we van elkaar leren en wat zouden we samen verder kunnen ontwikkelen?

Het eigen terrein van ADS Groep in Goor bouwen wij voor dit jubileum om tot een heus festivalterrein. Deze sfeer nodigt uit om op een ongedwongen manier met elkaar in gesprek te gaan.

Congrestival

Open Huis

Personeelsfeest