HISTORIE

In 1947 startte H.J. aan de Stegge een aannemingsbedrijf in Goor. Al gauw waren we druk met het (her)bouwen en onderhouden van woningen, kerken en scholen. Tegenwoordig is ons werkveld een stuk breder, maar we zetten ons nog altijd vol energie in voor een prettige en veilige toekomstbestendige leefomgeving.

De projecten die we uitvoerden werden steeds groter en complexer. We ontwikkelden ons tot een multidisciplinaire bouwpartner met veel kennis en ervaring. In 1975 doopten we ons snelgroeiende bedrijf om tot Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw. Ook toen al stonden we voor hoge kwaliteit en perfect projectmanagement tegen een scherpe prijs.

2000 GROEI IN CAPACITEIT

In 2000 groeiden we uit ons jasje. We verhuisden van onze locatie bij het station naar onze huidige locatie aan de Nieuwenkampsmaten. Hier bouwden we niet alleen een kleurrijk nieuw kantoor, maar ook een eigen productiefaciliteit met een totaaloppervlak van 16.000 vierkante meter.

2018 ADS GROEP

In 2018 ging Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw over in ADS Groep. Met ADS Groep  kijken we vol trots terug op de afgelopen decennia en blijven we de excellente bouwpartner die u kent. Ook kijken we naar de toekomst. We bewegen mee met de markt door in te springen op nieuwe ontwikkelingen. Door goed te luisteren naar uw wensen, door samen te werken met gespecialiseerde partners en door onze kennis op pijl te houden, zetten we ons maximaal in voor de publieke zaak.

STERK NETWERK

Vanaf februari 2020 maakt ADS Groep onderdeel uit van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). ASVB is de spin in een sterk web van 23 innovatieve ondernemingen in de bouw- en vastgoedsector met een gezamenlijke omzet van ongeveer 700 miljoen euro in 2018. Met een meerderheidsbelang in vrijwel alle aangesloten ondernemingen zorgt ASVB voor solide financiering, inbreng van kennis en kunde en de ontwikkeling van talent in de organisaties. Omdat ASVB gelooft in de kracht van zelfstandige, gedreven en innovatieve ondernemers, ondersteunt zij ADS Groep volledig in de gekozen koers, gericht op de toekomst.

ACTUEEL NIEUWS