Certificaten

ADS Groep heeft de volgende certificaten

ISO 9001:2015

Sinds 1996 is ons kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm. Dit certificaat toont aan dat ons kwaliteitssysteem erop is ingericht om te voldoen aan de wensen en eisen van klanten. Daarbij werken we voortdurend aan verbetering.

Download certificaat

 

VCA** 2017/6.0

Middels dit certificaat tonen we al sinds 1997 aan dat we op een groot aantal punten voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Download certificaat

 

ISO 14001:2015

Sinds juni 2010 is ons milieuzorgsysteem gecertificeerd volgens de ISO 14001 norm. We voldoen dus aan de wet- en regelgeving op het gebied van milieuzorg en werken continu aan verbetering.

Download certificaat

 

SBIB

Met de bedrijfscode die we hanteren, zijn we opgenomen in het register van het SBIB. Met deze bedrijfscode garanderen we dat we op een integere, transparante manier zakendoen.

Download certificaat

 

KOMO

Met dit certificaat tonen we aan dat onze houten gevelelementen voldoen aan de technische voorschriften van Stichting Keuringsbureau Hout.

Download certificaat

 

FSC® (CU-CoC-815465)

Sinds juli 2010 hebben wij, als schakel in de handelsketen van hout(producten), onze bedrijfsprocessen gecertificeerd conform de FSC® certificeringrichtlijn. FSC® staat voor duurzaam bosbeheer met aandacht voor zowel ecologische, economische en sociale aspecten. Het FSC® certificaat geeft opdrachtgevers de zekerheid dat ADS groep en elke voorliggende schakel volgens de voorschriften omgaat met FSC® gecertificeerd hout en dat het verwerkte hout aantoonbaar afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Download certificaat

 

NEN EN 1090-1:2009+A1:2011

Met dit certificaat voldoen we als een van de weinigen in Nederland aan de norm die wordt gesteld aan bedrijven die metalen-, aluminium- en RVS constructiedelen conform NEN EN 1090-1 fabriceren. Gezien onze productlijn van onder andere trappen, bordessen, hekken, bruggen en constructies, is het hebben van dit certificaat een must.

Download certificaat

 

CO2-Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is een instrument dat ons helpt bij het reduceren van onze CO2-uitstoot. Sinds 9 september 2014 zijn we gecertificeerd volgens niveau 3 van het handboek CO2-Prestatieladder versie 2.2. Op 15 juli 2015 hebben we het hoogste niveau van de CO2-Prestatieladder bereikt.

Download certificaat

 

Vier marktgerichte afdelingen

Om opdrachtgevers en partners zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we ons bedrijf verdeeld in vier klantgerichte afdelingen.

BOUW

WATER

TOELEVERING
BOUW

TOELEVERING
WATER

 

Duurzaamheid en MVO

Ons werk draait om mensen. Samen met opdrachtgevers en ketenpartners werken we aan een toekomst waarin iedereen plezierig kan wonen, werken en ontspannen. Binnen onze bedrijfsvoering spelen thema’s als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een prominente rol.

Lees meer

Actueel nieuws

Kennis ontwikkelen en delen: ADS Groep water bezoekt RWZI Hengelo

Kennis ontwikkelen en delen: ADS Groep water bezoekt RWZI Hengelo

Als 'vakmanschap' een rode draad is in je organisatie en iedere dag onderdeel uitmaakt van je dagelijkse werk, dan kan je er niet omheen om dit ook aandacht te geven. Daarnaast maakt het hebben van kennis van het grotere geheel ons in de samenwerking sterker. Onze...

Oplevering Kindcentrum Haarzicht in Vleuten

Oplevering Kindcentrum Haarzicht in Vleuten

Oplevering Kindcentrum Haarzicht in Vleuten Het nieuwe kindcentrum Haarzicht in Vleuten is officieel opgeleverd. Waar eerst de kinderopvang en BSO voor KMN Kind & Co al werden opgeleverd, was een week later OBS Haarzicht, in opdracht van SPO Utrecht, aan de beurt....