CERTIFICATEN

ADS Groep heeft de volgende certificaten

Veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit staan centraal binnen ons beleid. Met een continue aandacht voor deze aspecten, verhogen we het rendement van onze organisatie, de medewerker- en klanttevredenheid.

Download beleidsverklaring

ISO 9001:2015

Sinds 1996 is ons kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm. Dit certificaat toont aan dat ons kwaliteitssysteem erop is ingericht om te voldoen aan de wensen en eisen van klanten. Daarbij werken we voortdurend aan verbetering.

Download certificaat

VCA** 2017/6.0

Middels dit certificaat tonen we al sinds 1997 aan dat we op een groot aantal punten voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Download certificaat

DE SAFETY CULTURE LADDER, trede drie

De Safety Culture Ladder (zogenoemde veiligheidsladder) is een meetinstrument om het veiligheidsbewustzijn in bedrijven meetbaar, inzichtelijk en vergelijkbaar te maken. Met deze methodiek geven we concreet aandacht aan onze veiligheidscultuur en het veiligheidsgedrag van onze medewerkers. Met deze certificering heeft ADS Groep Water trede drie (van vijf) op deze ladder bereikt; een belangrijke en trotse stap op deze ladder!

Download certificaat

ISO 14001:2015

Sinds juni 2010 is ons milieuzorgsysteem gecertificeerd volgens de ISO 14001 norm. We voldoen dus aan de wet- en regelgeving op het gebied van milieuzorg en werken continu aan verbetering.

Download certificaat

KOMO

Met deze certificaten tonen we aan dat onze houten gevelelementen voldoen aan de technische voorschriften van Stichting Keuringsbureau Hout.

Download certificaat BRL 1001

Download certificaat BRL 0801

FSC® (FSC-C101513)

Sinds juli 2010 hebben wij, als schakel in de handelsketen van hout(producten), onze bedrijfsprocessen gecertificeerd conform de Forest Stewardship Council® (FSC®) certificeringrichtlijn. FSC® zet zich in voor het bevorderen van verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC® stelt standaarden op die gebaseerd zijn op overeengekomen principes voor verantwoord bosbeheer die ondersteund worden door ecologische, maatschappelijke en economische partijen. Het FSC® certificaat geeft opdrachtgevers de zekerheid dat ADS groep en elke voorliggende schakel volgens de voorschriften omgaat met FSC® gecertificeerd hout en dat het verwerkte hout aantoonbaar afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Download certificaat

NEN EN 1090-1:2009+A1:2011

Met dit certificaat voldoen we als een van de weinigen in Nederland aan de norm die wordt gesteld aan bedrijven die metalen-, aluminium- en RVS constructiedelen conform NEN EN 1090-1 fabriceren. Gezien onze productlijn van onder andere trappen, bordessen, hekken, bruggen en constructies, is het hebben van dit certificaat een must.

Download certificaat

CO2-PRESTATIELADDER

De CO2-Prestatieladder is een instrument dat ons helpt bij het reduceren van onze CO2-uitstoot. Op 9 september 2014 ontvingen we het certificaat volgens niveau 3 van het handboek CO2-Prestatieladder versie 2.2. Op 15 juli 2015 hebben we het hoogste niveau (niveau 5) van de CO2-Prestatieladder bereikt. Op deze pagina van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) vind je bovendien meer informatie over deze certificering.

Download certificaat

Bekijk hieronder onze verdere documenten die hierin ondersteunen:

 

 

ACTUEEL NIEUWS