ADS Groep toelevering bouw

ADS Groep is niet alleen uw bouwpartner, we zijn er ook voor de productie en  toelevering van uw prefab bouwconstructies. In onze ruime productiefaciliteit produceren we voor onze eigen projecten, maar ook voor derden. Daarnaast zijn we u graag van dienst als merkonafhankelijke co-maker. Dat alles doen we voor de publieke zaak, met oog en oor voor het milieu.

Lees meer

Markten

Op onze afdeling Toelevering Bouw produceren we zowel voor eigen projecten als voor derden. Daarbij richten we ons met name op aannemers en toeleveranciers van deel- of totaaloplossingen. Wij produceren nooit voor eindgebruikers.

Aannemers

Toeleveranciers van deel- of totaaloplossingen

expertise

ADS Groep is een marktgerichte organisatie. Wij weten wat er speelt in de bouwsector en we zijn op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo zijn we vanuit Toelevering Bouw in staat om u precies datgene te leveren wat u nodig heeft.

Lees meer

Heeft u een idee, een plan, een ambitie? Wij maken het mogelijk!

Diensten en producten

Bij Toelevering Bouw hebben we ruime ervaring met de productie van maatwerk, prefab en modulaire producten. Wat zijn uw specifieke wensen? We werken graag met u samen. We produceren en leveren onder andere de onderstaande producten.

Prefab wanden, gevels, daken, vloeren en kozijnen

Wij produceren hoogwaardige prefab wanden, daken, vloeren en ventilerende gevels. Afhankelijk van het gekozen isolatiemateriaal hebben deze een isolatiewaarde van 4,5 tot 9 W/m2.K. Voor de productie en toelevering van wandsystemen werken wij onder andere met massief hout, CLT, geïsoleerde panelen, SIP-panelen en stalen frames. Ook produceren we kozijnen en stelkozijnen in elk gewenst formaat.

Duurzaamheids- concepten

Om bij te dragen aan een duurzame toekomst, ontwikkelen we samen met opdrachtgevers en partners vernieuwende concepten, zoals groene gevels met geïntegreerd klimaatsystemen, maar ook oplossingen voor urban farming. Door bijvoorbeeld te werken met gestapelde systemen is het perfect mogelijk om groente en fruit te verbouwen midden in de stad. Verder bent u bij ons aan het goede adres voor gevels met geïntegreerde zonnepanelen of gevels voorzien van warmtekoude-opslag. Zo leveren we samen een mooie bijdrage aan de energietransitie.

Schilrenovatie

Door prefab gevels en daken te combineren tot een perfect passende buitenste laag, zorgen wij ervoor dat uw gebouw weer een hele tijd mee kan. In de nieuwe schil kunnen we uiteraard ook ventilerende gevels, energiegevels of andere nieuwe concepten verwerken. 

Gebouwen optoppen en badkamers verruimen

Is nieuwbouw geen optie, maar wilt u wel meer ruimte creëren? Dan biedt het optoppen van gebouwen uitkomst. Optoppen is heel goed mogelijk voor woningen en appartementencomplexen, maar het plaatsen van een extra verdieping komt ook goed van pas bij kantoren en andere utiliteitsgebouwen. Wilt u bij uw renovatie de badkamer groter maken? Onze ‘uitbuikbadkamermodule’ biedt uitkomst.

Projecten

Concrete Volute Pump units

Concrete Volute Pump units

CONCRETE VOLUTE PUMP UNITS In opdracht van Flowserve Corporation maken we voor het nieuwe innamepompstation aan de Bergsche Maas drie CVP units. Om...

HSB elementen 23 woningen

HSB elementen 23 woningen

HSB elementen 23 woningen Voor 23 duurzame woningen in Enschede produceert onze afdeling Toelevering Bouw als co-maker de HSB gevelelementen en...