ADS GROEP TOELEVERING WATER

Binnen de watersector is onze afdeling water één van de marktleiders in de realisatie van mono- en multidisciplinaire en integrale projecten.  Ook als toeleverancier zijn wij uw partner.

Toelevering water

Onze afdeling Toelevering Water is gespecialiseerd in werktuigbouwkundige constructies en componenten in staal, aluminium en RVS. We produceren en monteren halffabricaten en volledig samengestelde producten. We bouwen en ontwikkelen ook graag samen met u modulaire oplossingen waarbij wij, in eigen huis, de engineering tot en met de mono- en multidisciplinaire realisatie voor onze rekening nemen.

  • Wij bouwen en ontwikkelen samen met u modulaire oplossingen.
  • Wij nemen de engineering en mono- en multidisciplinaire realisatie voor onze rekening.
  • ADS Groep werkt oplossingsgericht aan innovaties.

"De no nonsens aanpak van ADS Groep heeft er enorm aan bijgedragen dat we een innovatief systeem hebben ontwikkeld. ADS Groep heeft laten zien dat zij kennis en kunde hebben om dit soort innovatieve werken te kunnen realiseren. Daarbij hebben wij de grote betrokkenheid ervaren om er samen een succes van te maken.”

Peter Menges

Projectleider Waterschap De Dommel

“Bij onze technische uitdagingen tijdens de uitvoering dachten de mensen van ADS Groep erg goed met ons mee. Hierdoor werden er geen onnodige kosten gemaakt en was iedereen voordeliger uit. Het meer- en minderwerk is na oplevering in alle redelijkheid verrekend. Door deze flexibele houding werd er prettig samengewerkt en was er vanuit de mannen op de zuivering grote bereidheid om ook ADS Groep te helpen. Wanneer je met elkaar overweg kunt, is er al snel de bereidheid om elkaar echt verder te helpen.”

Oane Stielstra

Mechanical Engineer Waterschap Aa en Maas

Waar kan ADS Groep Toelevering Water aan bijdragen?

WERKTUIGBOUWKUNDIGE CONSTRUCTIESMODULAIRE OPLOSSINGEN

Met trots presenteren wij onze projecten:

Veelgestelde vragen

Hier vindt u een lijst met vragen die wij vaker langs horen komen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag erbij!

Staat uw vraag er niet tussen?

info@adsgroep.nl

0547 286 386

Nieuwenkampsmaten 8

7472 DE Goor