ADS Groep toelevering water

Binnen de watersector is onze afdeling water één van de marktleiders in de realisatie van integrale projecten.  Ook als toeleverancier zijn wij uw partner. Onze afdeling Toelevering Water is gespecialiseerd in werktuigbouwkundige constructies en componenten in staal, aluminium en RVS. We produceren en monteren halffabricaten en volledig samengestelde producten. We bouwen en ontwikkelen ook graag samen met u modulaire oplossingen waarbij wij, in eigen huis, de engineering tot en met de multidisciplinaire realisatie voor onze rekening nemen.

Lees meer

Markten

Onze afdeling Toelevering Water richt zich op aannemers en technologieleveranciers welke actief zijn in de waterschapsmarkt, drinkwatermarkt en industrie in binnen- en buitenland. We produceren daarnaast voor leveranciers en productiebedrijven.

Aannemers

leveranciers technologie

expertise

Bij projecten in de watersector komt veel maatwerk en ervaring kijken. Dat is precies waar wij op zijn ingericht met onze eigen productielocatie in Goor. Vanuit de afdeling Toelevering Water zijn we dan ook in staat om precies datgene te leveren wat u nodig heeft.

Lees meer

Heeft u een idee, een plan, een ambitie? Wij maken het mogelijk!

Diensten, producten en concepten

Piping, constructies en plaatwerk

Als toeleverancier van werktuigbouwkundige constructies en componenten produceren en monteren we onder andere piping, internals voor water- en slibbehandelingsinstallaties, bezinktanks, ruimerbruggen, indikkers, afdekkingen, bordessen, trappen en leuningwerk. Dankzij traditioneel vakmanschap en de inzet van een modern machinepark, leveren we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Alle producten worden in een volledig geëquipeerde en geconditioneerde omgeving geproduceerd en middels gecontroleerd transport vervoerd. Wij zijn gespecialiseerd in plaatwerk, constructies en piping in RVS, staal en aluminium. Alle denkbare vormen van voor- en nabehandeling, van stralen tot coaten, worden in eigen huis uitgevoerd, one-stop-shopping.

Modulaire oplossingen

In de communale watermarkt in Nederland zien wij een trend naar meer modulaire oplossingen. De ontwerplevensduur waarop  de ontwerpen zijn gebaseerd worden steeds  korter. Waar eerder voor 60 jaar werd ontworpen is het nu vaker 10 jaar of zelfs nog korter. Een dergelijke ontwerplevensduur vraagt om modulaire-, circulaire- en duurzame oplossingen. Wij hebben met onze afdeling Toelevering Water de ambitie om marktleider te worden in deze trend. Ongeacht de gevraagde technologie en betrokken partijen, als co maker streven wij na dat het merendeel van de projecten in Nederland in onze productiefaciliteit wordt gerealiseerd.

Projecten

Internals RWZI Weert

Internals RWZI Weert

Internals RWZI Weert In opdracht van RWB Water voor Waterschapsbedrijf Limburg leveren wij alle internals voor de reactor voor de nieuwe...

Concrete Volute Pump units

Concrete Volute Pump units

Concrete Volute Pump units In opdracht van Flowserve Corporation maken we voor het nieuwe innamepompstation aan de Bergsche Maas drie CVP units. Om...