ADS Groep bouw

Voor de zorg, het onderwijs en het openbaar bestuur zijn wij de multidisciplinaire bouwpartner bij uitstek. We realiseren, renoveren en transformeren gebouwen waar mensen prettig kunnen wonen, werken, leren en verblijven. Voor zorgvuldig beheer en onderhoud is er onze afdeling Bouw Services. Zo werken we, samen met u, voor de publieke zaak.

Lees meer

Markten

Bij ADS Groep voelen we ons sinds jaar en dag verbonden met de publieke sector. We realiseren, renoveren en transformeren met name gebouwen voor de zorg, het onderwijs en het openbaar bestuur. Met proactief vakmanschap staan we klaar voor de publieke zaak.

Zorg

De zorgsector is in beweging. Nu senioren en andere kwetsbare groepen mensen steeds langer zelfstandig blijven wonen…

Onderwijs

Duffe lokalen zijn al lang niet meer van deze tijd. Integendeel, als gemeente of schoolbestuur wilt u graag een Frisse School…

Openbaar bestuur

Slim bedachte gebouwen zijn niet alleen onderhoudsbeperkend, ze bieden ook nog eens optimale exploitatiemogelijkheden…

expertise

We realiseren, renoveren en transformeren gebouwen voor de publieke sector. Daarbij staat één ding voorop: uiteindelijk gaat het niet om de stenen en de constructies, maar om de bewoners en andere gebruikers. Door in elke situatie een passende oplossing te bieden, nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Lees meer

Heeft u een idee, een plan, een ambitie? Wij maken het mogelijk!

Diensten

We zijn u op verschillende manieren van dienst. We realiseren complete projecten, maar zetten onze kennis en kunde ook in als co-maker, system integrator en toeleverancier. Daarnaast werken we samen met opdrachtgevers en partners aan prefab constructies en modulaire concepten.

ADS Groep als Hoofdaannemer

Als hoofdaannemer realiseren, renoveren en transformeren we diverse utiliteitsgebouwen, waaronder schoolgebouwen, zorggebouwen, brandweerkazernes, gemeentehuizen en theatergebouwen. Hoewel we dit voornamelijk doen onder UAV en UAV-GC contracten, ontwikkelen we ons ook steeds meer tot de adviserende bouwpartner die binnen geïntegreerde contracten deel uitmaakt van vernieuwende samenwerkingsvormen. 

ADS Groep als onderaannemer of partner

We zetten onze kennis en kunde niet alleen in als hoofdaannemer. Door het hele land betrekken grote aannemers ons bij omvangrijke projecten waar wij als onderaannemer meerwaarde leveren. Hetzelfde doen we als system-integrator en co-maker. Zo werken we onder meer samen met beleggers, ontwikkelaars, bedrijven, architecten, adviesbureaus en leveranciers. Samen komen we tot diensten, concepten en producten die ten goede komen aan de publieke zaak.

ADS Groep als leverancier

Van oudsher is ADS Groep een echte maakpartij en we zetten onze jarenlange ervaring dan ook graag in als toeleverancier. We leveren projectmatig maatwerk onder uw eigen naam en merk, maar we leveren en monteren ook diverse prefab-oplossingen waaronder dak, vloer- en gevelconstructies. In onze eigen productiefaciliteit in Goor hebben we alle ruimte om de door u, of samen met u ontwikkelde concepten uit te voeren. Meer hierover leest u op ADS Groep Toelevering Bouw. 

Projecten

Woonzorgcomplex Marijke Hiem

Woonzorgcomplex Marijke Hiem

Woonzorgcomplex Marijke Hiem In Heerenveen bouwen we in opdracht van Stichting Meriant het nieuwe woonzorgcomplex Marijke Hiem. De herontwikkeling...

OBS Haarzicht

OBS Haarzicht

OBS Haarzicht In Vleuten bouwden we een nieuwe basisschool, gymzaal en kinderopvang in de nieuwbouwwijk Haarzicht. De grootte van OBS Haarzicht is...