ADS GROEP BOUW

Als hoofdaannemer realiseren, renoveren en transformeren we gebouwen voor de utiliteit waaronder scholen, zorg, brandweerkazernes, gemeentehuizen, theaters en bioscopen. Naast hoofdaannemer werken wij ook als onderaannemer op omvangrijke projecten. Dit doen wij vaak in combinatie met onze afdeling ADS Groep Bouw Toelevering.

Markten

Bij ADS Groep Bouw realiseren, renoveren en transformeren we gebouwen voor de publieke sector. Daarbij staat één ding voorop: uiteindelijk gaat het niet alleen om de stenen en de constructies, maar vooral ook om de bewoners en andere gebruikers. Door in elke situatie samen met onze opdrachtgevers een passende oplossing te bieden, nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  • Wij realiseren, renoveren en transformeren gebouwen voor de publieke sector.
  • Wij denken mee in maatwerkoplossingen.
  • Door intensieve samenwerking en goede communicatie realiseren wij complexe projecten.

“We waren op zoek naar een aannemer die ervaring heeft met het bouwen van scholen en het liefst ook met kinderopvang. Bij ADS Groep viel direct het luisterend oor op. Het is bewonderenswaardig dat dit prachtige gebouw binnen de gestelde tijd is opgeleverd. Er is geen moment van de planning afgeweken”

Rob van der Westen en Joke Kuijf

(Rob van der Westen - Beleidsadviseur Huisvesting van SPO Utrecht) en Joke Kuijf (Projectmedewerker Huisvesting van KMN Kind & Co)

Waar kan ADS Groep Bouw aan bijdragen?

ADS GROEP Bouw als hoofdaannemerADS GROEP Bouw als onderaannemerADS GROEP Bouw als leverancier

MET TROTS PRESENTEREN WIJ ONZE PROJECTEN:

Veelgestelde vragen

Hier vindt u een lijst met vragen die wij vaker langs horen komen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag erbij!

Staat uw vraag er niet tussen?

info@adsgroep.nl

0547 286 386

Nieuwenkampsmaten 8

7472 DE Goor