MARKTEN

Bij ADS Groep voelen we ons sinds jaar en dag verbonden met de publieke sector. We realiseren, renoveren en transformeren met name gebouwen voor de zorg, het onderwijs en het openbaar bestuur. Met proactief vakmanschap staan we klaar voor de publieke zaak.

ZORG

Gebouwen waar bewoners zich thuis voelen en waar verzorgenden hun werk goed kunnen doen; we zien het als een belangrijke taak om hieraan onze bijdrage te leveren. Senioren en andere kwetsbare groepen moeten steeds langer zelfstandig blijven wonen. Optimale huisvesting voor deze groepen is van essentieel belang. Daarbij is het niet alleen belangrijk om oog te hebben voor de functies die het gebouw moet vervullen, maar vooral voor de wijze waarop eindgebruikers er fijn kunnen leven. Hiervoor is grote betrokkenheid en vertrouwen wat ons betreft de basis.

Omdat wij streven naar gebouwen waar bewoners zich thuis voelen en waar verzorgenden hun werk goed kunnen doen, leveren we vakkundig maatwerk. Tegelijkertijd richten we ons op modulaire bouw. Onze functionele en duurzame concepten zijn kostenefficiënte oplossingen die perfect aansluiten bij uw vraag. Natuurlijk denken we ook proactief met u mee over de multi-inzetbaarheid, exploitatiemogelijkheden en toekomstwaarde van uw gebouwen.

Met trots presenteren wij onze projecten: