MARKTEN

Bij ADS Groep voelen we ons sinds jaar en dag verbonden met de publieke sector. We realiseren, renoveren en transformeren met name gebouwen voor de zorg, het onderwijs en het openbaar bestuur. Naast dat we met proactief vakmanschap klaar staan voor de publieke zaak richten wij ons ook op Leisure.

Leisure

ADS Groep speelt flexibel in op de ontwikkelingen in de samenleving. Een groeimarkt is de vraag naar gebouwen met een recreatief- en/of vrijetijdsdoel. Mensen stellen meer eisen aan hun duurzame vrijetijdsbesteding en de vrije tijd die we hebben, brengen we graag door in een gezonde en ontspannen leefomgeving. Daarnaast wordt de vraag in eigen land groter. ADS Groep speelt hierop in door met diverse ontwikkelpartijen gesprekken aan te gaan voor het ontwerp en realisatie van o.a. vakantiewoningen en -appartementen en overige recreatieve gebouwen.

Deze markt vraagt om betaalbare oplossingen die in een zo kort mogelijke tijd gebouwd kunnen worden. In samenwerking met onze afdeling Toelevering Bouw maken wij dit waar middels modulaire-, prefab- en circulaire oplossingen.

Haar jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van enerzijds prefab modulair produceren in eigen fabriek en anderzijds het afbouwen en opleveren op locatie, maakt ADS Groep tot een volwaardige ontwikkelpartner. Wij zijn niet gebonden aan een prefab of modulair systeem. Voor iedere gewenste of best passende bouwmethode bieden we een oplossing op maat.

Met trots presenteren wij onze projecten: