MARKTEN

Bij ADS Groep voelen we ons sinds jaar en dag verbonden met de publieke sector. We realiseren, renoveren en transformeren met name gebouwen voor de zorg, het onderwijs en het openbaar bestuur. Met proactief vakmanschap staan we klaar voor de publieke zaak.

ONDERWIJS

De invulling van bestaande scholen als gevolg van krimp, groei, het samengaan van scholen en/of veroudering is een steeds grotere vraag voor veel gemeenten en onderwijsinstellingen. Het biedt juist de kans om nieuw te bouwen of grondig te verbouwen om verouderede scholen te vervangen voor energiezuinige nieuwbouw met een gezond binnenklimaat en lange levensduur. Duffe lokalen zijn namelijk al lang niet meer van deze tijd. Integendeel, als gemeente of schoolbestuur wilt u graag een frisse school; een schoolgebouw met een goed binnenmilieu, voldoende daglicht en een lage energierekening.

Bij ADS Groep hebben we ruime ervaring met de nieuwbouw, renovatie en transformatie van schoolgebouwen. Bij voorkeur werken we al vanaf de ontwerpfase met u samen. Zo komen we binnen elk budget tot het beste ontwerp. Een ontwerp waarin veel aandacht is voor duurzame materialen, goede isolatie, energieopwekking en het beperken van de levenscycluskosten.

Met trots presenteren wij onze projecten: