ADS GROEP BOUW

Voor de zorg, het onderwijs en het openbaar bestuur zijn wij de multidisciplinaire bouwpartner bij uitstek. We realiseren, renoveren en transformeren gebouwen waar mensen prettig kunnen wonen, werken, leren en verblijven. Voor zorgvuldig beheer en onderhoud is er onze afdeling Bouw Services. Zo werken we, samen met u, voor de publieke zaak.

VERTROUWDE PARTNER

Om bij te dragen aan een prettige leefomgeving voor iedereen, realiseren we onder andere schoolgebouwen, zorgcomplexen, gemeentehuizen, theaters en andere utiliteitsgebouwen. We onderscheiden ons met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en optimaal projectmanagement. Doordat u slechts één aanspreekpunt heeft, verlopen projecten soepel en efficiënt. Op onze no-nonsense manier zetten we in op prettige samenwerkingen.

BOUWPARTNER EN MEER

Door de jaren heen hebben we ontzettend veel kennis en ervaring opgebouwd. De ontwikkelingen in de markt gaan snel. Om uw ambities te vertalen naar de praktijk, werken we nauw samen met ketenpartners en andere kundige partijen. Doordat we kennis delen en gericht investeren in kennisontwikkeling, leveren we ook meerwaarde als adviserende bouwpartner. Dit betekent dat we projecten steeds vaker uitvoeren binnen geïntegreerde contracten en nieuwe samenwerkingsvormen. We treden op als hoofdaannemer, onderaannemer en toeleverancier.

TOELEVERING BOUW

We zijn een excellente projectbouwpartner, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor de toelevering van modulaire prefab constructies, waaronder gevel-, vloer- en daksystemen. Op onze locatie in Goor hebben we een eigen productiecapaciteit van 16.000 vierkante meter. Hier produceren we vanuit Toelevering Bouw voor onze eigen projecten, maar ook als co-maker produceren we alles wat u nodig heeft.