ADS GROEP TOELEVERING WATER

Binnen de watersector is onze afdeling water één van de marktleiders in de realisatie van mono- en multidisciplinaire en integrale projecten. Ook als toeleverancier zijn wij uw partner. Onze afdeling Toelevering Water is gespecialiseerd in werktuigbouwkundige constructies en componenten in staal, aluminium en RVS. We produceren en monteren halffabricaten en volledig samengestelde producten. We bouwen en ontwikkelen ook graag samen met u modulaire oplossingen waarbij wij, in eigen huis, de engineering tot en met de mono- en multidisciplinaire realisatie voor onze rekening nemen.

WAT IS ONS LEVERINGSPROGRAMMA?

Als toeleverancier van werktuigbouwkundige constructies en componenten produceren en monteren we onder andere piping, internals voor water- en slibbehandelingsinstallaties, bezinktanks, ruimerbruggen, indikkers, afdekkingen, bordessen, trappen en leuningwerk. Dankzij traditioneel vakmanschap en de inzet van een modern machinepark, leveren we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Alle producten worden in een volledig geëquipeerde en geconditioneerde omgeving geproduceerd en middels gecontroleerd transport vervoerd.

FLEXIBELE PARTNER EN CO MAKER

Eén van onze belangrijkste specialisaties is het bouwen van modulaire waterbehandelingsinstallaties in onze productiefaciliteit in Goor. We werken graag met u samen op basis van meerjarige afspraken. In onze persoonlijke benadering staan uw wensen centraal en we reserveren graag de benodigde productiecapaciteit voor u. Desgewenst ontzorgen we u ook op het gebied van tekenwerk en engineering. Daarnaast zijn wij ingericht als co-maker. Wij produceren geen deelproducten of modulaire oplossingen onder ons eigen merk. Daarom zijn wij vooral voor technologieleveranciers de ideale partner, zij kunnen zich focussen op technologieontwikkeling en het bedenken van de beste passende oplossing. Wij ontfermen ons vervolgens over de productie en realisatie; dat is nog eens win-win, allebei doen waar je goed in bent!

16.000 M² PRODUCTIEFACILITEIT

Uniek is dat we op onze locatie in Goor beschikken over een volledig geëquipeerde en geconditioneerde productieomgeving van 16.000 vierkante meter! Dit maakt dat we een flexibele partner zijn als het gaat om kort-cyclische projecten. Onze productiehallen zijn honderd meter lang en vijfentwintig meter breed, met telkens twee 5-tons bovenloopkranen. De helft van onze productielocatie gebruiken we voor Toelevering Bouw. Het overige deel gebruiken we voor Toelevering Water. Direct naast onze grote productielocatie beschikken we over 15.000 vierkante meter buitenopslagruimte. We zijn onder andere VCA**, ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd en zijn in bezit van certificaat CO2 prestatieladder niveau 5.

ACTUEEL NIEUWS