CONSTRUCTIEF VOOR DE PUBLIEKE ZAAK

ADS Groep is niet alleen uw bouwpartner, we zijn er ook voor de productie en toelevering van uw prefab bouwconstructies. In onze ruime productiefaciliteit produceren we voor onze eigen projecten, maar ook voor derden. Daarnaast zijn we u graag van dienst als merkonafhankelijke co-maker. Dat alles doen we voor de publieke zaak, met oog en oor voor het milieu.

WAT HEEFT U NODIG?

Vanuit Toelevering Bouw produceren we precies wat u nodig heeft. In de juiste kwaliteit, de juiste formaten en de juiste hoeveelheden. Onze focus ligt op volumineuze prefab- en maatwerkproducten zoals gevels, wanden, vloeren en daken, maar we produceren ook complete modulaire units. De productie van specials in beperkte aantallen of lastige vormen en verhoudingen is daarbij geen enkel probleem. Ook ontwikkelen we samen met partners vernieuwende concepten in hout en staal voor de bouwmarkt.

16.000 M² PRODUCTIEFACILITEIT

Uniek is dat we op onze locatie in Goor beschikken over een volledig geëquipeerde en geconditioneerde productieomgeving van 16.000 vierkante meter. Onze productiehallen zijn honderd meter lang en vijfentwintig meter breed, met telkens twee 5-tons bovenloopkranen. De helft van onze productielocatie gebruiken we voor Toelevering Bouw. Het overige deel gebruiken we voor Toelevering Water. Direct naast onze grote productielocatie beschikken we over 15.000 vierkante meter buitenopslagruimte. We zijn onder andere VCA** en ISO 9001 gecertificeerd.

FLEXIBELE PARTNER

In onze persoonlijke benadering staan uw wensen centraal. We zijn een flexibele partner als het gaat om kort-cyclische projecten, maar we werken ook met u samen op basis van meerjarige afspraken. Desgewenst nemen we ook het tekenwerk en de engineering op ons. Dankzij traditioneel vakmanschap en ons moderne machinepark, leveren we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

ACTUEEL NIEUWS