MARKTEN

We werken vooral met en voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industriële verwerkers van afvalwater. Onze projecten en dienstverlening zijn dan ook gericht op een optimalisering van uw drinkwaterproductie, afvalwaterverwerking en reststromenverwerking. Net als u stellen we kostenbewustzijn, veiligheid, efficiëntie en hygiëne voorop.

WATERSCHAPPEN

Waterschappen hebben een grote verantwoordelijkheid op het gebied van waterkwantiteit en kwaliteit. Met onze ervaren vakmensen bouwen, renoveren en onderhouden we onder andere afvalwaterzuiveringen, vergistingsinstallaties, pompen, gemalen en slibbehandelingsoplossingen. Tevens zijn we gespecialiseerd in modulaire concepten zoals Verdygo® en Organica®.

DRINKWATERBEDRIJVEN

Door de jaren heen zijn we in drinkwaterland uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde partner. We realiseren onder andere drinkwaterpompstations, onthardingsinstallaties en pompputten en we zorgen ook voor het beheer en onderhoud van uw assets.

INDUSTRIE

Aan industriële waterzuiveringen worden zeer hoge eisen gesteld voor wat betreft hygiëne en veiligheid. Omdat wij als geen ander weten wat er verwacht wordt op dit vlak, realiseren wij hoogwaardige (onderdelen van) zuiveringsinstallaties en slibbehandelingsoplossingen voor diverse industrieën.

Met trots presenteren wij onze projecten: