EXPERTISE

Bij ADS Groep Bouw realiseren, renoveren en transformeren we gebouwen voor de publieke sector. Daarbij staat één ding voorop: uiteindelijk gaat het niet alleen om de stenen en de constructies, maar vooral ook om de bewoners en andere gebruikers. Door in elke situatie een passende oplossing te bieden, nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

TURN KEY NIEUWBOUW

Met onze ervaren vakmensen realiseren we turn key nieuwbouwprojecten voor de publieke sector geheel naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. De panden die we bouwen voor de zorg, het onderwijs en het openbaar bestuur voldoen desgewenst aan de eisen in het Energieakkoord voor Duurzame Groei en dit zijn dus ‘bijna energie neutrale gebouwen’ (BENG).

HOOGWAARDIGE RENOVATIE

Zijn uw gebouwen toe aan een renovatie? Wij laten zien dat het mogelijk is om utiliteitsgebouwen kostenefficiënt, vlot en duurzaam te renoveren. Dankzij vakkundig maatwerk en interessante prefab-oplossingen hebben gebruikers er weer jarenlang plezier van.

SLIMME TRANSFORMATIE

De huidige ontwikkelingen in de markt vragen om transformatie-, vergrijzings- en duurzaamheidsconcepten, bijvoorbeeld door de inzet van gestapelde bouw. Om tot de beste oplossingen te komen, werken we samen met technologiepartners zoals Factory Zero. Ook werken we graag samen met projectontwikkelaars en beleggers in de zorg, het openbaar bestuur en het onderwijs.

BEHEER EN ONDERHOUD

Is het project gereed en kan uw gebouw in gebruik worden genomen? Na oplevering zorgt de afdeling Bouw Services met vakkundige serviceverlening voor het beheer en onderhoud. Onze allround servicemedewerkers staan garant voor flexibiliteit, snelheid en absoluut vakwerk. Oftewel: optimale service voor de publieke zaak.

We richten ons op het coördineren en uitvoeren van het beheer en onderhoud voor onze opdrachtgevers in openbaar bestuur, onderwijs en zorg. Daarnaast worden wij nadrukkelijk betrokken door onze projectenafdeling in de tenderfase van projecten bij de bepaling van de TCO (Total Cost of Ownership). Tot slot zijn wij er op ingericht om uw eventuele bouwkundige- en installatietechnische aanpassingen, nadat u uw gebouw in gebruik heeft genomen, te coördineren en uit te voeren.

PREFAB EN MONTAGE

Voor prefab gemonteerde gevel-, dak- en wandoplossingen is onze afdeling Bouw Services uw vakkundige intermediair. In samenwerking met onze eigen productiefaciliteit in Goor, onze afdeling Toelevering Bouw, ontwikkelen, produceren en monteren wij een veelheid aan prefab oplossingen. Onze jarenlange ervaring en concurrerende prijzen leveren mooie oplossingen voor uw bouwkundige vraagstukken waarbij tijd, geld en kwaliteit maximaal geoptimaliseerd worden.

Met trots presenteren wij onze projecten: