MARKTEN

Onze afdeling Toelevering Water ontzorgt u als partner in metaal. Wij richten ons op het ontwerpen, bouwen en monteren van producten en oplossingen in zowel RVS, aluminium als staal. Wij zijn erop ingericht om iedere constructie, pompset/skid of leidingsysteem voor u te produceren. Ook een totaaloplossing in metaal, kunststof, appendage en besturing kunnen wij voor u realiseren.

AANNEMERS

De waterbehandelingssector is wereldwijd van enorm belang. Aannemers staan aan de basis van het hoge niveau in deze sector en maken duurzame economische ontwikkelingen mogelijk. Om tot efficiënte en duurzame oplossingen te komen denken we actief mee met aannemers in het ontwerpproces. Wij maken daarbij gebruik van onze langjarige ervaring op het gebied van afvalwater- en drinkwaterbehandeling. Van ontwerp tot en met eindproduct bieden we maatwerkoplossingen.

Voor uw maatwerkoplossingen staan onze collega’s met specialistische kennis klaar. We hebben ruim voldoende capaciteit om te kunnen produceren. Bent u op zoek naar een co-maker die bouwt onder uw naam? Ook voor het laten bouwen onder licentie bent u bij ons aan het juiste adres.

Met trots presenteren wij onze projecten: