Officiële ondertekening nieuwbouw 124 vakantiewoningen Nieuwvliet-Bad

12 juli 2021

Trots! Woensdag 7 juli 2021 vond de officiële contractondertekening plaats voor de bouw van 124 luxueuze vakantiewoningen op het nieuw te realiseren vakantieresort in Nieuwvliet-Bad, Zeeuws Vlaanderen. Samen met opdrachtgever Nieuwvliet-Bad VOF en Dormio Resorts & Hotels (onderdeel van Dormio Group) die het prachtige resort exploiteert, creëren we volop vakantieplezier voor jong en oud. Hiermee laat ADS Groep zien dat we ook uitstekend thuis zijn in de leisure markt. We kijken uit naar een mooi project, waarbij onze krachtige disciplines Bouw en Toelevering Bouw ook van multidisciplinaire waarde zijn. Onze specialistische aanpak in (prefab) modulaire bouw in onze eigen productiefaciliteit is hierbij bovendien onderscheidend, waarmee onder andere een korte bouwtijd gerealiseerd wordt.


Op de foto van links naar rechts: Michel Dijk (algemeen directeur ADS Groep), Don van Schaik en Erik aan de Stegge (Nieuwvliet-Bad VOF)

Prefab maakt het verschil
De vakantiewoningen worden uitgevoerd in achttien verschillende typen, variërend in omvang van twee tot twintig persoonswoningen, voorzien van luxe wellness-faciliteiten. Het variërende karakter komt verder tot uiting in de gevel door de toepassing van metselwerk, keimwerk of houten gevelbekleding. Daarnaast zien we dit ook terug in de daken, voorzien van dakpannen of riet. Alle woningen zijn bovendien in 3D uitgewerkt en worden geprefabriceerd in onze productiefaciliteit in Goor en bij co-makers middels toepassing van een betonnen casco, prefab daken en gevelelementen. Daardoor kunnen we niet alleen sneller bouwen, maar beperken we bijvoorbeeld ook afvalstromen op de bouwlocatie. Verder zal het volledige resort all-electric zijn, waarbij de energievraag elektrisch ingevuld wordt.

Recreatief genieten
Kortom: dat wordt straks optimaal genieten op een mondaine locatie. Het resort ligt op loopafstand van de heerlijke stranden van Zeeland en zorgt voor ontspanning op hoog niveau. De woningen zijn daarnaast gebouwd rond een kreek, waardoor een groot deel van de woningen direct aan het water ligt. Door het vele water in het gebied is er veel open ruimte met lange zichtlijnen. Dé plek voor de liefhebber van rust, ruimte en natuur!

Krijg een indruk van het project via https://adsgroep.nl/project/124-recreatiewoningen-nieuwvliet-bad/.

Wil jij meer weten over onze werkwijze op het gebied van leisure? Kijk dan snel op https://adsgroep.nl/markten-bouw/leisure/.

 

Actueel Nieuws