124 recreatiewoningen Nieuwvliet-Bad

Aan de Zeeuwse kust realiseren we in totaal 124 luxueuze vakantiewoningen op een prachtig nieuw te bouwen vakantieresort, geëxploiteerd door Dormio Resorts & Hotels. Een bijzondere opdracht waarbij we in samenwerking met onze afdelingen Bouw en Toelevering Bouw voorzien in de behoefte aan recreatief wonen. Alle woningen zijn bovendien in 3D uitgewerkt en worden geprefabriceerd in eigen huis en bij co-makers middels toepassing van een betonnen casco, prefab daken en gevelelementen.

Met een prachtige ligging aan de stranden, is de ontspanning altijd dichtbij. De woningen zijn daarnaast gebouwd rond een kreek, waardoor een groot deel van de woningen direct aan het water ligt. Verder worden de woningen uitgevoerd in achttien verschillende typen, variërend in omvang van twee tot twintig persoonswoningen, voorzien van luxe wellness-faciliteiten. Het variërende karakter komt verder tot uiting in de gevel door de toepassing van metselwerk, keimwerk of houten gevelbekleding. Daarnaast zien we dit ook terug in de daken, voorzien van dakpannen of riet. De resortfaciliteiten en infrastructuur worden overigens door derden gerealiseerd, waarbij ADS Groep de coördinatie over de infra-werkzaamheden houdt. Het luxueuze Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is bovendien all-electric en is daarmee voorbereid op de toekomst!

Bekijk hier ook het nieuwsbericht van Dormio Group. Voor een indruk van het bouwproces, kijk ook op: https://youtu.be/gVdxEKZg1sc. Of voor een prachtige vogelvlucht: https://youtu.be/h3iSh4mcDhc.

Voor een totaalbeeld van het eindresultaat, verwijzen we je naar: https://youtu.be/_UWhQBKb-LY

Omvang:
124 woningen

Bouwperiode:
In uitvoering

Contractvorm:
Bouwteam

Heeft u onze andere projecten ook al gezien?