EXPERTISE

Bij projecten in de watersector komt veel maatwerk en ervaring kijken. Dat is precies waar wij op zijn ingericht met onze eigen productielocatie in Goor. Vanuit de afdeling Toelevering Water zijn we dan ook in staat om precies datgene te leveren wat u nodig heeft.

PRODUCTEN IN STAAL, RVS EN ALUMINIUM

Op onze eigen productielocatie engineeren en produceren we plaatwerk, constructies en piping. Tevens produceren en monteren we bezinktanks, ruimerbruggen, indikkers, afdekkingen, bordessen, trappen en leuningwerk. We coaten en stralen alle materialen met onze eigen machines en we hebben eigen montageploegen die zorgen voor een perfecte aflevering en montage.

MODULAIRE BOUW

Circulariteit, duurzaamheid en modulariteit wordt steeds belangrijker in de watersector. Gestandaardiseerde- en modulaire oplossingen kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Als merkonafhankelijk co-maker met onze jarenlange ervaring en brede expertise in de disciplines, elektrotechiek, procesautomatisering en werktuigbouw zijn wij voor u de meest geschikte partner voor modulaire oplossingen.

CERTIFICERING

Alle werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden onder CE markering en NEN/1090.

Met trots presenteren wij onze projecten: