MARKTEN

Op onze afdeling Toelevering Bouw produceren we zowel voor eigen projecten als voor derden. Daarbij richten we ons met name op aannemers en toeleveranciers van deel- of totaaloplossingen. Wij produceren nooit voor eindgebruikers.

AANNEMERS

Aannemers staan voor de uitdaging om woningen en utiliteitsgebouwen kostenefficiënt en duurzaam te bouwen, te renoveren of te transformeren. Wij ondersteunen ze hierin met de productie en toelevering van diverse onderdelen, maar we leveren ook alle denkbare prefab producten. Indien gewenst denken we mee in de tenderfase en zijn we bereid om bindend te schrijven. Ook produceren we uw eigen ontwerp of oplossing onder uw eigen merknaam. Als co-maker zijn we merk- en productonafhankelijk en leveren we nooit rechtstreeks aan uw opdrachtgevers.

Wij staan voor eerlijke en transparante communicatie richting onze opdrachtgevers waarvoor we iedere klus willen klaren, hoe complex deze ook is. Eén van onze sterke punten is het denken in (bouw)systemen en het continu samen met u ontwikkelen van producten en processen voor de steeds veranderende vraag. We zijn trots op wat we maken en denken dan ook graag met onze opdrachtgevers mee over de toe te passen oplossingen.

Met trots presenteren wij onze projecten: