EXPERTISE

ADS Groep is een marktgerichte organisatie. Wij weten wat er speelt in de bouwsector en we zijn op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo zijn we vanuit Toelevering Bouw in staat om u precies datgene te leveren wat u nodig heeft.

GEVELS, WANDEN, VLOEREN, DAKEN EN COMPLETE MODULAIRE UNITS

De huidige trends en ontwikkelingen hebben vooral te maken met duurzaamheid en circulariteit. Daarnaast moet er gezien de economische ontwikkelen veel gebeuren in korte tijd. Omdat er op de meeste bouwlocaties weinig ruimte is, werken wij zoveel mogelijk met prefab oplossingen. Deze staan garant voor een hoge isolatiewaarde en optimale ventilatie. Alles om bij te dragen aan een gezond en prettig binnenklimaat. We verzorgen ook het monteren en just-in-time leveren op de bouwplaats.

SPECIALS EN CONCEPTONTWIKKELING

Heeft u prefab producten of specials nodig in kleine aantallen? Dat kan, wij maken precies wat u nodig heeft. In onze productiehallen kunnen we desgewenst een aantal keer per dag wisselen van product. Deze flexibiliteit maakt ons ook de ideale partner voor conceptontwikkeling. In onze ruime productielocatie kunnen we volop testen. Zo kunnen we aspecten in de praktijk valideren en komen we tot een optimaal maakbaar product.

CERTIFICERING

Met het KOMO-certificaat tonen we aan dat onze producten voldoen aan het bouwbesluit en volgens een kwaliteitssysteem worden geproduceerd. Met dit systeem wordt onze productie vier keer door een externe organisatie gecontroleerd. Verder zijn wij aangesloten bij Hout100% en kunnen wij al onze houtproducten leveren met een FSC certificaat.

Met trots presenteren wij onze projecten: