Nieuwbouw Kindcentrum Haarzicht Utrecht

In Utrecht heeft ADS Groep de nieuwbouw van Kindcentrum Haarzicht gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 2.595 m2 bvo verdeeld over basisschool Haarzicht, een gymzaal en kinderopvang Kind & Co inclusief bijbehorende terreininrichting en parkeerplaatsen. Binnen is de inrichting van Kindcentrum Haarzicht flexibel, zodat ook toekomstige onderwijswensen makkelijk kunnen worden gerealiseerd met een andere indeling. Tevens is het kindcentrum volledig energieneutraal (EPC = 0) en voldoet aan Frisse Scholen klasse B/C.

Het uitgangspunt was om de opdrachtgevers al vanaf de voorbereiding te betrekken. Zo konden hun eisen en wensen tijdig in het gebouw verwerkt worden. Complicaties werden opgelost door optimaal mee te denken en met maatwerkoplossingen te komen. Door alle belangen te behartigen konden we bij oplevering zeggen dat we een gebouw hebben gerealiseerd waar alle wensen van de opdrachtgever optimaal, binnen de kaders van het gebouw, de afgesproken termijn en het beschikbare budget zijn uitgevoerd. 

Klik hier voor een interview met de opdrachtgevers van nieuwbouw Kindcentrum Haarzicht.

Omvang:
2.595 m2 bvo

Bouwperiode:
November 2018 – november 2019

Contractvorm:
UAV 2012

“Bij ADS Groep viel direct het luisterend oor op. Zo konden wij uitgebreid onze wensen uitspreken en werden deze vertaald tijdens de bouw. Door de LEAN-sessie aan het begin van het bouwproces stonden de neuzen al direct dezelfde kant op.”

Rob van der Westen en Joke Kuijf

(Rob van der Westen - Beleidsadviseur Huisvesting van SPO Utrecht) en Joke Kuijf (Projectmedewerker Huisvesting van KMN Kind & Co)

Beeld van dit project

Heeft u onze andere projecten ook al gezien?