Welkom Léon Kerver: Onze Nieuwe Financieel Directeur!

26 september 2023

We hebben verheugend nieuws te delen! Vanaf 1 oktober mogen we met trots Léon Kerver verwelkomen als onze nieuwe Financieel Directeur bij ADS Groep.

Trots op onze groei bij ADS Groep!
In de afgelopen vijf jaar hebben we bij ADS Groep, onderdeel van ASVB, een hele mooie ontwikkeling doorgemaakt. Onze omzet groeide van € 32 miljoen in 2018 naar meer dan € 100 miljoen in 2022, waarmee we ons hebben gevestigd als een vooraanstaande speler in de water- en bouwsector.

Maar dat is nog niet alles. We zijn niet alleen groter geworden, maar ook slimmer. We zijn geëvolueerd in onze rol, waarbij we niet alleen meer toeleveren als co-maker en prachtige projecten realiseren, maar vandaag de dag ook betrokken zijn in de initiatief- en advies fase.

Nu betreden we een nieuwe fase van groei, waarin we onze organisatie verder willen professionaliseren en optimaliseren. Als een belangrijke stap in deze reis zijn we verheugd om onze nieuwe Financieel Directeur te verwelkomen in het directieteam.

Ontmoet Onze Nieuwe Financieel Directeur!
Léon Kerver is een ervaren professional met een sterke academische achtergrond, waaronder een Master in Bedrijfskunde en een Executive Master Finance & Control. Met meer dan tien jaar werkervaring in de bouw- en vastgoed sector heeft Léon zich bewezen als een deskundige op dit gebied.

Zijn loopbaan begon als business controller bij Bouwinvest, een gerenommeerde vastgoedbelegger, waar hij waardevolle vaardigheden verwierf in een uitdagende en zeer professionele werkomgeving. Daarna heeft hij gedurende vijf jaar als controller gewerkt bij ASVB, waar hij zijn kennis verder heeft verfijnd en zijn strategische inzicht heeft ontwikkeld.

Met zijn bewezen staat van dienst en sterke betrokkenheid bij financiële zaken zijn we ervan overtuigd dat Léon Kerver een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige groei en ontwikkeling van de ADS Groep.

ADS Groep klaar voor de toekomst!
Met Léon Kerver aan boord, zijn we vastbesloten om onze groeireis voort te zetten. Samen zullen we de koers uitzetten naar nieuwe successen en de toekomst van ADS Groep blijven versterken.

Welkom, Léon, laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst van ADS Groep!

 

 

Actueel Nieuws