Vertrouwd partnerschap met Hodes Huisvesting voor slimme huisvestingsoplossingen

18 oktober 2020

Als co-maker met onze prefab oplossingen een bijdrage leveren aan tijdelijke huisvestingsoplossingen voor bijvoorbeeld zorgbehoevenden; het is een dankbare taak. Dit doen we in opdracht van Hodes Huisvesting die aanbieder is van flexibele, duurzame en betaalbare huisvesting speciaal voor de markten leren, recreëren, wonen & zorg.

Antonie ter Harmsel, directeur van Hodes, vertelt: “Bij Hodes zetten we ons in voor een betere huisvesting voor mens én aarde. Dan heb je partners nodig die meedenken. Met onze buurman ADS Groep hebben we een co-maker waarvan we precies weten wat we kunnen verwachten. We hebben er iedere keer weer alle vertrouwen in dat we onze projecten samen succesvol gaan realiseren.”

Arend Jan Overbeek, bedrijfsleider Toelevering Bouw, vertelt: “Op onze afdeling Toelevering Bouw leveren wij prefab half fabricaten die wij samen continu voor Hodes optimaliseren. Het nieuwe bouwen is denken in prefab oplossingen en werken met vaste partners waardoor de faalkosten worden verlaagd.”

Actueel Nieuws