Goed nieuws: officiële ondertekening 13 luxe recreatiewoningen Lochem

1 september 2021

Bouwen aan een luxe vrijetijdsbeleving
De vraag naar een luxueuze vrijetijdsbeleving wordt steeds groter. Verheugd zijn we dan ook met de bouw van 13 luxe recreatiewoningen in Lochem, die we in opdracht van Bosrijk Ruighenrode B.V. mogen realiseren. Woensdag 25 augustus 2021 vond de contractondertekening plaats, waarmee het officiële startsein is gegeven voor deze bijzonder mooie opdracht in de leisure markt. Op het landelijk gelegen Recreatiepark Bosrijk Ruighenrode creëren we 13 recreatiewoningen, waarbij volop aandacht is voor duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en maximale comfort. Met medewerking van ADS Groep Toelevering Bouw worden de woningen voorzien van houten kozijnen, dakkappen en gevelbekleding. Opnieuw een sterk voorbeeld van een succesvol partnerschip binnen onze organisatie. We kijken er naar uit om met onze gebundelde expertise vorm te geven aan dit fraaie project!

Optimale vrijetijdsbeleving
Met een rustieke ligging op ruime kavels (variërend van 500 m² tot 750 m²) is het straks genieten van de bosrijke omgeving. Het ontwerp van de woningen heeft bovendien een moderne en duurzame uitstraling, zowel in kleur als materiaalgebruik. Ook het gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp draagt bij aan het energiezuinige karakter van dit unieke project. Met drie slaapkamers, twee badkamers en een interne berging is toekomstbestendig wonen ook mogelijk. Kortom; alle ruimte voor een optimale vrijetijdsbeleving.

Op de foto zien we van links naar rechts:
Michel Dijk (algemeen directeur ADS Groep) en André Chaigneau (Bosrijk Ruighenrode B.V.).

Wil jij meer weten over onze werkwijze op het gebied van leisure? Kijk dan snel op https://adsgroep.nl/markten-bouw/leisure/.

 

Actueel Nieuws