ADS Groep zet in op verdere groei van haar Toeleveringsbedrijven!

16 december 2022

Om haar groeiambitie in de toeleveringsmarkt te kunnen waarborgen, versterkt ADS Groep zich met ingang van 1 januari 2023 met de komst van Jan-Willem Olde Kalter. Jan-Willem zal als Directeur van ADS Groep Toelevering Bouw en ADS Groep Toelevering Water de groei en ontwikkeling die beide bedrijven momenteel doormaken, verder vorm geven. Hij neemt hiermee het stokje over van Ugur Akdemir voor Toelevering Bouw en Bert Eenkhoorn voor Toelevering Water. Bert en Ugur kunnen zich nu volledig gaan focussen op de doorontwikkeling en groei van onze projectenbedrijven in de markten Bouw en Water.

Tot voor kort was Jan-Willem werkzaam bij VolkerWessels. In de afgelopen 27 jaren heeft Jan-Willem binnen deze organisatie diverse rollen vervuld, waarvan de laatste 10 jaar als Directeur van Westo Prefab Betonsystemen. Zijn LinkedIn profiel tref je hier: https://lnkd.in/e377JDpi

Wij zijn verheugd en trots dat Jan-Willem zijn ruime ervaring, kennis en kunde gaat inzetten op het verder ontwikkelen en aansturen van onze toeleveringsbedrijven.

Wij wensen Jan-Willem heel veel succes en werkplezier toe bij ADS Groep en heten hem van harte welkom!

 

Actueel Nieuws