ADS Groep waardevol bij uitwisseling decanter centrifuge Twence

3 februari 2021

Projecten die extra aandacht verdienen zijn de projecten waarbij meerdere afdelingen van ADS Groep met elkaar tot de beste resultaten komen. De uitwisseling van de decanter centrifuge bij Twence is daar een bijzonder goed voorbeeld van. De capaciteit van de huidige kleine decanter in de container schiet tekort en wordt vervangen door een grotere versie. Het project is door Twence  aanbesteed en samen met GEA Westfalia vormt ADS Groep Toelevering Water een consortium. Dit betekent dat GEA Westfalia alle equipment levert. Onze afdeling Toelevering Water is verantwoordelijk voor de container én integreert de equipment in eigen huis tot een zogenoemde plug & play module. Onze afdeling ADS Groep Water verzorgt vervolgens de montage op locatie en coördineert daarnaast de opstart van de installatie.

Voor meer informatie over dit project; lees hier verder. Of neem contact op met Christian Beuzel (Commercieel Manager Water).

Voor meer informatie over ADS Toelevering Water kun je contact opnemen met Roy Seggelinck (Salesmanager Toelevering Water).

Actueel Nieuws