Zeilschool Vakantiepark De Schotsman in Kamperland

In de mooie provincie Zeeland hebben we de zeilschool van Vakantiepark De Schotsman gerealiseerd. Door herinrichting van De Schotsman 2.0 is besloten om de huidige verouderde Zeilschool te verplaatsen naar een nieuw onderkomen. De locatie is gekozen naast de bestaande vakantiewoningen, maar wel direct aan het water.

Bureau PHI architecten en ingenieurs hebben een ontwerp gemaakt dat past binnen de nieuwe omgeving van De Schotsman. Voor het ontwerp is gekozen voor een modulair prefab bouwsysteem dat past bij de recent nieuw gebouwde en de toekomstige vakantiewoningen. De oudere bestaande woningen zijn traditioneel van baksteen en voorzien van houten kozijnen. Voor de ontspanning en om maximaal te genieten van het uitzicht is voor de Zeilschool een houten pergola gerealiseerd die warmte en rustiek uitstraalt.

Onze afdeling Toelevering Bouw was verantwoordelijk voor de levering van de HSB-wanden met steenstrips; mede door de toepassing van prefab-elementen hebben we een spoedige bouw kunnen realiseren.

Omvang:
69 m2 bvo en één bouwlaag

Bouwperiode:
Maart 2021 – mei 2021

Contractvorm:
UAV

 

Heeft u onze andere projecten ook al gezien?