ADS GROEP WATER SERVICES

ADS Groep Water Services is uw partner voor onderhoud, renovatie en kleine multidisciplinaire projecten in de drinkwater- en afvalwatermarkt.

ONZE WERKWIJZE

 

ADS Groep is landelijk actief met een netwerk van specialisten zodat wij snel ter plaatse kunnen zijn. Zo kunnen wij snel een storing oplossen, een diagnose stellen en een plan van aanpak uitstippelen.

ADS Groep Water Services verzorgt de coördinatie en realisatie van de werkzaamheden waarbij werktuigbouwkundige, civiele technische en bouwkundige werkzaamheden in eigen beheer worden uitgevoerd

Wij werken samen met een specialist voor pompen en proces componenten, zodoende kunnen wij alle pompen en toebehoren onderhouden, reviseren, leveren en monteren.

Wij werken samen met regionale partners voor elektro en proces automatisering.

SERVICE COÖRDINATOR

 

Marco Perik is onze Service Coördinator en centraal aanspreekpunt. Hij zal zorgen dat alles wat nodig is georganiseerd en uitgevoerd wordt. ADS Groep Water Services richt zich op de mogelijkheden van Smart Industry, ook wel  Industry 4.0 genoemd, de 4e fase in de industrialisatie.

ASSETMANAGEMENT DONE SMART

 

Assetmanagement Done Smart is het concept waarmee ADS Groep Water Services invulling geeft aan Smart Industry:

Snelle asset inventarisatie

Voorspelbaar onderhoud

Data ontsluiten en tot waarde maken voor asset management

Software oplossingen voor asset management informatie

Proces simulatie waarbij een digital twin gemaakt wordt van de feitelijke asset

 

Wij kunnen u de infrastructuur en de diensten aanbieden waarmee  u meer inzicht krijgt  in de conditie van uw assets. Daarnaast kunnen we u ontzorgen door ook de realisatie van uw onderhoud, renovatie en kleine multidisciplinaire projecten voor onze rekening te nemen.

Heeft u interesse in één van onze projecten of wilt u meer informatie ontvangen, mail ons dan gerust. We zijn u graag van dienst.