vacatures en stages

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een inspirerende baan bij een bedrijf in de groei? Bij ADS Groep zijn ambitieuze collega’s en nieuw talent van harte welkom. Kom jij bij ons werken voor de publieke zaak?

 • SENIOR WERKVOORBEREIDER BOUW

 • CALCULATOR / WERKVOORBEREIDER HOUTEN KOZIJNEN TOELEVERING BOUW

 • PROJECTLEIDER BOUW

 • TIMMERMANNEN TOELEVERING BOUW

 • SENIOR WERKVOORBEREIDER TOELEVERING WATER

 • VGM COÖRDINATOR (0,8 FTE)

 • PROJECTMANAGER WATER

 • SENIOR WERKVOORBEREIDER CIVIEL

 • SENIOR WERKVOORBEREIDER WATER

 • HOOFD UITVOERDER BOUW

 • PROJECTLEIDER WATER

 • STAGE- EN AFSTUDEREN

Bij ADS Groep heb ik de mogelijkheid gekregen om met mijn eigen ideeën op de calculatieafdeling aan de slag te gaan. Wanneer je de verantwoordelijkheid wilt nemen, krijg je daar ook het vertrouwen voor. Meedenken in deze organisatie, die altijd openstaat voor verbeteringen, wordt zeer gewaardeerd. Ik vind de combinatie tussen de uitdagende projecten en het samenwerken met fijne collega’s erg leuk. Door ook op andere afdelingen binnen te lopen houden we elkaar scherp.

Arnold Bolwerk

Werken in de watersector met uitdagende techniek en dat binnen onze organisatie zelf in fabricage hebben; dat maakt mijn werk zo interessant. Als werkorganisator op de afdeling Water maak ik van begin tot eind ieder project mee. Het is mooi om te zien dat wat we bedenken, in eigen huis gemaakt wordt en bij onze opdrachtgevers wordt geïnstalleerd. Ook vind ik het belangrijk om iedere dag beter te worden. In deze organisatie, die volop in ontwikkeling is, krijg ik daar alle ruimte voor. Je wordt hier niet in een hokje gedrukt om standaard werk te doen, maar krijgt de verantwoordelijkheden om jouw kennis in de praktijk te brengen en echt verder te komen. We werken namelijk in een branche die cruciaal is voor het vervullen van onze basisbehoeften. Schoon (drink)water is van levensbelang. Het geeft ontzettend veel voldoening om daar een bijdrage aan te leveren.

Walter van der Schoot

Volop afwisseling in alle projecten die we realiseren op onze afdeling Toelevering Bouw; dat is wat mijn werk zo mooi maakt. Of het nou voor kozijnen, wanden of daken is, geen dag is hier hetzelfde. Als chef werkplaats heb ik hierin veel uitdagingen. Daarnaast ben ik leermeester op deze afdeling. Door goede begeleiding te bieden aan de leerlingen die hier binnenkomen, hoop ik dat we goede jongens voor het bedrijf opleiden en ze ook kunnen behouden. In ons werk zijn alle basisvoorwaarden prima geregeld. In een mooi team werken we samen aan afwisselende projecten.

Henk Scholman

“Waar deuren voor veel bouwbedrijven gesloten blijven, worden deze voor ADS Groep vaak geopend. In mijn ogen komt dit door de vele disciplines die we in huis hebben en onze creatieve oplossingen. Dat ik hier al werk sinds 1997 is misschien wel veelzeggend. Begonnen als stagiair, daarna in dienst gekomen als assistent uitvoerder en doorgegroeid naar uitvoerder. Ondanks dat ik woon in de Randstad, en ook voornamelijk werk op de bouwwerken in het westen, merk ik nog altijd de Twentse sfeer. Dat we zoveel verschillende soorten werken realiseren maakt mij zeker trots op dit bedrijf.”

Niels Komduur