VACATURE WERKVOORBEREIDER tOELEVERING WATER

 
 

Jouw bijdrage

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het tijdig aanvragen en bestellen van goederen voor interne projecten of projecten van derden. Daarnaast stel je inkoopplanning, materiaallijsten en gegevensbehoefte schema’s op. Je vraagt offertes aan bij leveranciers en onderaannemers, stelt spiegels op en bespreekt deze met de ervaren werkvoorbereider. Ook het verzorgen van input voor de financiële rapportages behoort tot je werkzaamheden.

Kortom, als werkvoorbereider draag je zorg voor een gestroomlijnde projectvoorbereiding en werk je volgens de van toepassing zijnde procedures en voorschriften.

 

Jouw kennis & ervaring

Je bent besluitvaardig, enthousiast en neemt initiatief. Daarnaast kun je goed communiceren en beheers je goede commerciële vaardigheden. Verder beschik je over een probleemoplossend vermogen.

We zijn op zoek naar iemand die zich (idealiter) herkent in het volgende:

  • je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding richting werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of gelijkwaardig niveau verkregen door werkervaring;
  • 1 – 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en branche;
  • een afgeronde IWT opleiding is een pré

Verder ben je in staat om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ook ben je ondernemend en besluitvaardig.

 

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende functie en een enthousiast team, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat, bieden wij een marktconform salaris die afhankelijk is van afgeronde opleiding en werkervaring. Het aantal vrije dagen bij ons is samengesteld uit 15 adv-dagen, 25 verlofdagen en 3 dagen kort verzuim. Wij faciliteren de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden.

 
 

Reageren

Enthousiast of heb je aanvullende vragen over de functie? Neem dan contact op met de HR afdeling, door te bellen of door te mailen naar hr@adsgroep.nl. Voor meer bedrijfsinformatie, check onze website: www.adsgroep.nl.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Vier marktgerichte afdelingen

Om opdrachtgevers en partners zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we ons bedrijf verdeeld in vier klantgerichte afdelingen.

BOUW

WATER

TOELEVERING
BOUW

TOELEVERING
WATER