VACATURE HR ADVISEUR

 
 

Een veelzijdige baan met impact

Als HR Adviseur vorm je samen met Jarno (HR Manager) en Karin (Salarisadministratie) het HR-team van ADS Groep. Je rol is heel divers. Zo ben je onder meer verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en werving en selectie. Maar je bent ook het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie, bewaakt het ziekteverzuim en regelt de opleidingen. Een veelzijdige baan dus.

Door interne wijzigingen en de groei van de organisatie is er binnen de organisatie behoefte aan een volgende professionaliseringsslag. Het HR-team heeft daarin een belangrijke rol. En als HR Adviseur denk je niet alleen mee, maar word je ook actief betrokken.

In deze baan heb je dus niet niet alleen een veelzijdige HR-rol met persoonlijke groeimogelijkheden, maar ook een baan met impact.

Trotse medewerkers in een succesvol bedrijf

Als HR Adviseur bij ADS Groep lever je een bijdrage aan het succes van de organisatie en het werkplezier van de medewerkers. Een betrouwbare dienstverlening, heldere communicatie en een proactieve houding zijn niet alleen belangrijk binnen een professionele organisatie, maar zorgen ook voor rust en ontwikkelmogelijkheden.

Als HR Adviseur is het je uitdaging om samen met de HR Manager en het management de randvoorwaarden te creëren zodat medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en met plezier kunnen samenwerken.

Met als doel: trotse medewerkers en een succesvol bedrijf.

Jouw kennis & ervaring

  • HBO niveau
  • Personeel & Arbeid
  • Enkele jaren werkervaring
  • Nederlandse taal
  • Proactief | Stevig | Flair

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende functie en een enthousiast team, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat, bieden wij een marktconform salaris die afhankelijk is van afgeronde opleiding en werkervaring. Het aantal vrije dagen bij ons is samengesteld uit 15 adv-dagen, 25 verlofdagen en 3 dagen kort verzuim. Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden.

 
 

Reageren

Enthousiast of heb je aanvullende vragen over de functie? Neem dan contact op met de HR afdeling, door te bellen of door te mailen naar hr@adsgroep.nl. Voor meer bedrijfsinformatie, check onze website: www.adsgroep.nl.

X

Vier marktgerichte afdelingen

Om opdrachtgevers en partners zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we ons bedrijf verdeeld in vier klantgerichte afdelingen.

BOUW

WATER

TOELEVERING
BOUW

TOELEVERING
WATER