VACATURE BOUWKUNDIG (REVIT) MODELLEUR

Jouw bijdrage

Als bouwkundig (REVIT) Modelleur ben je het aanspreekpunt van de afdeling werkvoorbereiding. Je bestudeert bestekken/aanvragen en controleert vorm- & montagetekeningen en werkt retourtekeningen bij. Als Bouwkundig (REVIT) Modelleur ben je verantwoordelijk voor het opzetten van algemene bibliotheken in REVIT/Solibri en modelleer je in 3D.

 

Jouw kennis & ervaring

Je bent zelfstandig maar kan ook in teamverband goed opereren. Daarbij beschik je over goede contactuele eigenschappen en ben je helder in je communicatie. We zijn op zoek naar iemand die zich (idealiter) herkent in het volgende:

 

• je hebt een afgeronde opleiding HBO bouwkunde en/of civiele techniek;
• je hebt enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en branche;
• kennis van verschillende en nieuwe contractvormen;
• je bent praktisch, gestructureerd en nauwkeurig.

 

Verder ben je in staat om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ook ben je ondernemend en besluitvaardig.

 

Wat bieden wij?

Naast dat wij een enthousiast team in huis hebben waarbij persoonlijke aandacht voorop staat, bieden wij een marktconform salaris die afhankelijk is van afgeronde opleiding en werkervaring. Het aantal vrije dagen bij ons is samengesteld uit 15 adv-dagen, 25 verlofdagen en 3 dagen kort verzuim. Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en eventueel maatwerk als het gaat om interne doorgroeimogelijkheden.

Reageren

Enthousiast of heb je aanvullende vragen over de functie? Neem dan contact op met de HR afdeling, door te bellen of door te mailen naar hr@adsgroep.nl. Voor meer bedrijfsinformatie, check onze website: www.adsgroep.nl.

BOUW

WATER

TOELEVERING

HET SOLIDE FUNDAMENT

Het werken met drie marktgerichte afdelingen stelt ADS Groep in staat om, pragmatisch en flexibel, hoogwaardige projecten te realiseren en renovatie en beheer & onderhoud te plegen. Bovendien zijn wij toeleverancier van prefab- en maatwerkcomponenten en constructies. Tevreden opdrachtgevers, medewerkers en ketenpartners vormen het solide fundament als ‘maakpartij’ voor de verdere uitbouw van onze talenten, kennis, kunde en samenwerking. Dit alles om aan uw wensen als opdrachtgever te voldoen.