TOELEVERING

Voor opdrachtgevers in de bouw en (afval)watersector leveren wij prefab en maatwerkoplossingen. Voor de bouwmarkt kunt u denken aan prefab en maatwerk kozijnen, gevelelementen en trappen uitgevoerd in hout. Voor de watermarkt kunt u denken aan RVS-, staal en aluminiumconstructie zoals ruimerbruggen, indikkers, afdekkingen, luiken, bordessen, trappen, leuningwerk, piping en internals voor water en slib behandelingsinstallaties. Wij leveren zowel aan publieke als private partijen.

ADS Groep beschikt over eigen grootschalige productiefaciliteiten die voorzien zijn van de meest moderne apparatuur en technieken. Onze productieruimtes van ca. 16.000 m2 huisvesten o.a. een staalwerkplaats, RVS/non-ferro werkplaats, straalcabine, coatinghal, timmerfabriek en bekistingsafdeling. Een belangrijk thema is duurzaam materiaalgebruik zoals FSC gecertificeerd houtgebruik, ontwikkeling van prefab bouwconcepten, modulaire bouw en standaardisatie van bouwconstructies. Wij zijn FSC, ISO 9001 en ISO 14001, KOMO, NEN en VCA** gecertificeerd.

Bedrijfshallen

HET SOLIDE FUNDAMENT

Het werken met drie marktgerichte afdelingen stelt ADS Groep in staat om, pragmatisch en flexibel, hoogwaardige projecten te realiseren en renovatie en beheer & onderhoud te plegen. Bovendien zijn wij toeleverancier van prefab- en maatwerkcomponenten en constructies. Tevreden opdrachtgevers, medewerkers en ketenpartners vormen het solide fundament als ‘maakpartij’ voor de verdere uitbouw van onze talenten, kennis, kunde en samenwerking. Dit alles om aan uw wensen als opdrachtgever te voldoen.