WOONZORGCOMPLEX MARIJKE HIEM

In Heerenveen bouwen we in opdracht van Stichting Meriant het nieuwe woonzorgcomplex Marijke Hiem. De herontwikkeling van deze zorglocatie betreft een Design & Build contract. Het woonzorgcomplex heeft een capaciteit voor 90 bewoners, verdeeld over tien woongroepen compleet met gezamenlijke woonkamers en restaurant.

WOONZORGCOMPLEX MARIJKE HIEM

In Heerenveen bouwen we in opdracht van Stichting Meriant het nieuwe woonzorgcomplex Marijke Hiem. De herontwikkeling van deze zorglocatie betreft een Design & Build contract. Het woonzorgcomplex heeft een capaciteit voor 90 bewoners, verdeeld over tien woongroepen compleet met gezamenlijke woonkamers, restaurant en overige ondersteunende- en facilitaire ruimten. Het bvo van de nieuwbouw bedraagt ongeveer 7.500 vierkante meter. Voorafgaande aan de nieuwbouw hebben we het oude complex gesloopt. Na oplevering zijn wij verantwoordelijk voor het meerjarig onderhoud.

In de ontwikkeling van het nieuwe Marijke Hiem is het uitgangspunt ‘hoe past het wonen bij u’. Centraal daarbij staat het creëren van een veilige situatie en mensen zo veel mogelijk een thuisgevoel geven. In het nieuwe onderkomen staan thuisgevoel en veiligheid centraal. Meriant zegt daarmee een nieuwe stap te zetten in dementiezorg.

Beeld van dit project

Heeft u onze andere projecten ook al gezien?