Multidisciplinaire gevels nieuwbouw zorgappartementen La Verna Wijchen

Onze afdeling Bouw innoveert opnieuw. In opdracht van Hendriks Bouw & Ontwikkeling zijn er voor het nieuwbouwproject La Verna in Wijchen ca. 3300m2 multidisciplinaire gevels geproduceerd bij ADS Groep Toelevering Bouw. In samenwerking met woningcorporatie Talis realiseren we op de plek van het verouderde verpleeghuis La Verna een nieuw appartementencomplex, waar op termijn bewoners van Driestroom en Luciver hun intrek nemen.

De montage van de HSB-elementen gebeurt verder geheel vanuit eigen expertise. De gevels zijn in een 3D-model geëngineerd, waarin de installatietechnische voorzieningen zijn opgenomen; deze zijn tevens voorzien van beglaasde kunststofkozijnen, die op de bouw worden gemonteerd.

Het nieuwbouwproject La Verna omvat in totaal 90 appartementen en bestaat uit een tweetal fasen. In de eerste fase wordt een nieuw woonzorgcomplex gerealiseerd, waar een gedeelte van de bewoners van het verouderde La Verna hun intrek zal nemen. In de tweede fase wordt het bestaande gebouw gesloopt en wordt de nieuwbouw uitgebreid met een derde vleugel.

Uitvoeringsperiode:

Mei 2021 – oktober 2021 (fase 1)

November 2022 – februari 2023 (fase 2)

 

 

Heeft u onze andere projecten ook al gezien?