HSB-wanden met steenstrips zeilschool De Schotsman Kamperland

Wind, water en ontspanning zijn de ingrediënten van de Sail College Zeilschool & botenverhuur op vakantiepark RCN “De Schotsman” aan het Veerse meer in Kamperland. Door herinrichting van De Schotsman 2.0 is besloten om de huidige verouderde Zeilschool te verplaatsen naar een nieuw onderkomen. De locatie is gekozen naast de bestaande vakantie woningen, maar wel direct aan het water.

Bureau PHI architecten en ingenieurs hebben een ontwerp gemaakt dat past binnen de nieuwe omgeving van De Schotsman. Voor het ontwerp is gekozen voor een modulair prefab bouwsysteem dat past bij de recent nieuw gebouwde en de toekomstige vakantiewoningen. De oudere bestaande woningen zijn traditioneel van baksteen en voorzien van houten kozijnen. Voor de ontspanning en om maximaal te genieten van het uitzicht is voor de Zeilschool een houten pergola gerealiseerd die warmte en rustiek uitstraalt.

Voor verdere achtergrondinformatie over de aanleiding van deze opdracht en toepasbaarheid van dit modulaire / prefab bouwsysteem, lees hier verder.

 

Heeft u onze andere projecten ook al gezien?