Positionering Eelke Dute Strategisch Tenderbureau ADS Groep

Sinds kort hebben wij bij ADS Groep een nieuwe teamleider voor ons Strategisch Tenderbureau; Eelke Dute. Ze vertelt graag over haar visie op onze sector en welke rol wij daarin spelen.

“Onze sector is continu in ontwikkeling. Ook wij leveren hieraan een bijdrage. Bij ADS groep zijn wij dé solide bouwpartner voor de publieke sector. Door ons onderscheidende vakmanschap en jarenlange ervaring zetten wij ons in voor opdrachtgevers en ketenpartners in het openbaar bestuur, de zorg, het onderwijs en de watersector. Samen met u richten wij ons op succesvolle en plezierige samenwerkingen voor de publieke zaak.

De manier waarop wij bij ADS Groep willen samenwerken met onze relaties kenmerkt zich door een mens- en omgevingsgerichte benadering. Ook willen wij ons onderscheiden in kwaliteit en blijven wij investeren in onze werkwijze. Ontwikkelingen die effect hebben op ‘de weg er naar toe’ maakt dat wij samen met onze opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers het eindresultaat net zo waarderen als het proces dat wij samen doorlopen.

Het aanpassen van de organisatiestructuur is één. De uitdaging zit hem in het daadwerkelijk doen en daarmee het veranderen van de cultuur binnen onze organisatie. Een mix van bestaande- en nieuwe medewerkers maakt in onze ogen het verschil en zorgt voor aansluiting bij de ontwikkelingen in de sector; daar geloven wij in! Zo lopen we met elkaar voorop en vinden we aansluiting bij onze markt en onze stakeholders”.

Het positioneren van het Strategisch Tenderbureau binnen onze organisatie is hiervan een voorbeeld. Deze nieuwe afdeling staat per 1 oktober 2019 onder leiding van Eelke Dute.

Eelke is hiervoor ruim twaalf jaar werkzaam geweest bij Advies -en ingenieursbureau Antea Group Nederland en heeft voor diverse opdrachtgevers projecten en tenders begeleid in de GWW- en bouwsector. Ze heeft een achtergrond in omgevingsmanagement, projectmanagement en organisatieontwikkeling. In de functie van projectmanager was Eelke de laatste twee jaar commercieel verantwoordelijk voor het team Omgeving – en vergunningsmanagement binnen de Businesslijn Contracten & Vergunningen.