ADS Groep 75 jaar

22 juli 2022

Dit jaar viert ADS Groep haar 75-jarig jubileum. In de afgelopen decennia is ADS Groep gegroeid tot een toonaangevende bouwpartner op het gebied van de bouw en water markt. Omdat we dit jaar 75 jaar bestaan, hebben we groots uitgepakt met een heuse jubileum 3-daagse. Op 9 juni 2022 zijn we gestart met het ADS Congrestival. Een inhoudelijk evenement waar kennis en inspiratie hand in hand gingen en we met onze opdrachtgevers en ketenpartners in dialoog zijn gegaan over aansprekende onderwerpen. Het eigen terrein van ADS Groep in Goor bouwden wij voor dit jubileum om tot een fraai festivalterrein. Op vrijdag 10 juni vierden we ons personeelsfeest met onze collega’s en hun partners en op zaterdag 11 juni hebben we tijdens ons Open Huis (oud-)medewerkers met hun gezinnen, familie en vrienden en omwonenden welkom geheten om een kijkje te nemen op onze kantoor- en productielocatie.

Voor een impressie van deze dagen kijk op https://adsgroep.nl/jubileum-ads-groep-75-jaar/

Ter ere van dit jubileumjaar hebben we een online magazine samengesteld met o.a. inspirerende verhalen van onze collega’s en opdrachtgevers. Daarnaast blikken we terug op deze 3 onvergetelijke jubileumdagen.

Laat je meenemen in het verleden, heden en de toekomst van ADS Groep en bekijk ons fantastische jubileummagazine: Magazine Pages – Online Publicaties ADS Groep (publin.nl)

Actueel Nieuws