MARKTEN

Bij ADS Groep voelen we ons sinds jaar en dag verbonden met de publieke sector. We realiseren, renoveren en transformeren met name gebouwen voor de zorg, het onderwijs en het openbaar bestuur. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van leisure. Met proactief vakmanschap staan we klaar voor de publieke zaak.

ZORG

De zorgsector is in beweging. Nu senioren en andere kwetsbare groepen steeds langer zelfstandig blijven wonen, realiseren we passende woningen. We bouwen verzorgingshuizen, woon-zorgcomplexen en andere zorggebouwen. Omdat wij streven naar gebouwen waar bewoners zich thuis voelen en waar verzorgenden hun werk goed kunnen doen, leveren we vakkundig maatwerk. Tegelijkertijd richten we ons op modulaire bouw. Onze functionele en duurzame concepten zijn kostenefficiënte oplossingen die perfect aansluiten bij uw vraag. Natuurlijk denken we ook proactief met u mee over de multi-inzetbaarheid, exploitatiemogelijkheden en toekomstwaarde van uw gebouwen.

ONDERWIJS

Duffe lokalen zijn al lang niet meer van deze tijd. Integendeel, als gemeente of schoolbestuur wilt u graag een Frisse School; een schoolgebouw met een goed binnenmilieu, voldoende daglicht en een lage energierekening. We hebben ruime ervaring met de nieuwbouw, renovatie en transformatie van schoolgebouwen. Bij voorkeur werken we al vanaf de ontwerpfase met u samen. Zo komen we binnen elk budget tot het beste ontwerp.

OPENBAAR BESTUUR

Slim bedachte gebouwen zijn niet alleen onderhoudsbeperkend, ze bieden ook nog eens optimale exploitatiemogelijkheden. Vanuit deze wetenschap ontwerpen en bouwen wij onder andere gemeentehuizen, brandweerkazernes, theaters en andere multifunctionele accommodaties (mfa’s). Zo behouden uw gebouwen hun waarde voor de toekomst.

Met trots presenteren wij onze projecten: