Samen bouwen aan de toekomst

Bij ADS Groep draait alles wat we doen om mensen. Het zijn onze mensen die ADS Groep maken tot de betrouwbare en professionele partner die we vandaag de dag zijn. Het zijn die mensen die plezier hebben van onze projecten en producten. Met oog en oor voor het milieu dragen we bij aan een toekomst waarin iedereen prettig kan wonen, werken en ontspannen.

Voor de publieke zaak

Als ‘maakpartij’ wenden wij onze decennialange ervaring aan voor opdrachtgevers en ketenpartners in het openbaar bestuur, de zorg, het onderwijs en de drink- en afvalwatersector. Of we nu met u samenwerken als hoofdaannemer, partner, onderaannemer, co-maker of leverancier: wij maken en ontwikkelen producten die ertoe doen. We geloven dat open en eerlijke communicatie leidt tot prettige samenwerkingen en duurzame en winstgevende relaties. Samen komen we tot het beste resultaat.

 

Kennisontwikkeling

De ontwikkelingen in het maatschappelijk vastgoed en de watersector gaan razendsnel. Door onze marktkennis kunnen wij u altijd van gedegen advies voorzien. Om tot de beste oplossingen te kunnen komen, investeren wij gericht in kennisontwikkeling en werken we samen met ambitieuze partners. Door kennis en ervaring te delen, ontstaat er een bijzondere synergie en bereiken we ook binnen vernieuwende samenwerkingsvormen zoals bouwteams en geïntegreerde contracten de beste resultaten.

 

Modulair voor de bouw

Een andere manier waarop wij meegroeien met de markt is door de ontwikkeling van modulaire concepten. In de bouwwereld is dit met name van belang omdat er behoefte is aan vernieuwing en renovatie. Er is echter weinig ruimte om daadwerkelijk te bouwen, waardoor assembleren en just-in-time leveren op de bouwplaats de voorkeur genieten. De modulaire en gestandaardiseerde (prefab) producten van ADS Groep bieden uitkomst.

 

Modulair voor de watersector

Binnen de watersector volgen technologische ontwikkelingen elkaar snel op. Om waterzuiveringen in staat te stellen onderdelen te upgraden, bieden wij modulaire en duurzame oplossingen zoals Verdygo® en Organica. Deze kostenefficiënte concepten passen we geheel aan naar uw wensen en eisen.

Elke dag beter

Om uw ambities werkelijkheid te maken, investeren we voortdurend in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Door te streven naar ‘operational excellence’ optimaliseren we onze bedrijfsprocessen en onze samenwerkingen. Zo maken we elke dag het verschil.

 

Duurzaamheid en MVO

Ons werk draait om mensen. Samen met opdrachtgevers en ketenpartners werken we aan een toekomst waarin iedereen plezierig kan wonen, werken en ontspannen. Binnen onze bedrijfsvoering spelen thema’s als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een prominente rol.

Lees meer

Actueel nieuws